«Βάσκος» φεύγει, Βάσκος έρχεται στον Ολυμπιακό!

«Βάσκος» φεύγει, Βάσκος έρχεται στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν, με τον τεχνικό της Βαλένθια, Ουνάι Έμερι, να είναι το φαβορί!


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα valenciacf.lasprovincias.es, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν σε πρώτο πλάνο τον Βάσκο τεχνικό της Βαλένθια, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βαλβέρδε, (σ.σ. Ινιάκι Ιμπάνιεθ), κάτι το οποίο μάλιστα, αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

«Ο κύκλος του Ουνάι Έμερι στη Βαλένθια φέρεται να φτάνει στο τέλος του και ο Ολυμπιακόςσκέφτεται με αυτόν να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν. Ο προπονητής της Βαλένθια υποστηρίζουν ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας εάν τελικά ο Βαλβέρδε αποχωρήσει», τονίζεται χαρακτηριστικά από τους Ισπανούς.

Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά και στο οικογενειακό πρόβλημα του Βαλβέρδε, ενώ υπογραμμίζεται πως έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει!

Το δημοσίευμα καταλήγει, τονίζοντας πως ο Ουνάι Εμερί είναι το φαβορί για να πάρει τη… σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία, ενώ γίνεται αναφορά και στην αμοιβή του Βαλβέρδε (σ.σ. 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), αλλά και σ' εκείνη του Εμερί στη Βαλένθια, η οποία μάλιστα, είναι κατά πολύ μικρότερη (σ.σ. εισπράτει γύρω στο 1 εκατ. ευρώ από τις «νυχτερίδες») από αυτή του 48χρονου προπονητή του Ολυμπιακού...