ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ TWITTER Οι επώνυμοι σχολιάζουν Κασιδιάρη - Κανέλλη


Οι επώνυμοι σχολιάζουν Κασιδιάρη - Κανέλλη


Ο κακός χαμός έχει γίνει σήμερα στο Twitter, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε Κανέλλη - Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.Όλη οι επώνυμοι της εγχώριας σόουμπιζ δεν έχουν σταματήσει να τουιτάρουν σχόλια σχετικά με το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.


Η Έλενα Ακρίτα ήταν η πρώτη που άνοιξε τον χορό των τουίτς, αφού έγραψε χαρακτηριστικά: “Όσοι φωνάζαμε βγάλτε ρε σεις ΧΑυγίτες στην tv να τους γνωρίσει ο κόσμος κι αφήστε τα πολίτικαλι κορέκτ, είμασταν τρελοί έτσι;" και συνέχισε λέγοντας: "Ο Κασιδιάρης ο άντρας ο πολλά βαρύς, κρύφτηκε σαν την κοτούλα για ν΄αποφύγει το αυτόφωρο. Έτσι καθαρίζει η Άρια φυλή ρεε!"


Και η Ελευθερία Αρβανιτάκη όμως πήρε θέση γράφοντας:


"Αντισταθείτε. Μιλήστε. Καταγγείλετε. Βοηθήστε. Η Χρυσή Αυγή αποθρασύνεται. Το επεισόδιο στον ΑΝΤ1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του φασισμού".


Η Μαρία Κορινθίου στη συνέχεια έγραψε: "Πόσο μεγάλη ντροπή και θλίψη! Τι κρίμα! Μια τόσο υπέροχη χώρα με μεγάλη κληρονομιά και ιστορία έχει καταντήσει περίγελος σε όλο τον κόσμο!"


Η Άντζυ Σαμίου από την άλλη σχολίασε: "Ευκαιρία τα χαστούκια του Κασιδιάρη, ν΄ αγιοποιηθούν τα κόμματα της διαφθοράς και της καταστροφής της χώρας;;; όχι βέβαια. ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!"


Η Ζέτα Δούκα, πόσταρε: "Ο,τι συνέβη σήμερα, πραγματικά ξεπερνάει κάθε σχολιασμό! Έχει όμως ανοίξει παράθυρο ανείπωτης βίας για την κοινωνία μας εδώ και πολύ καιρό…"


Η Έλλη Κοκκίνου, έγραψε στο Twitter της: "Τουλάχιστον ξεσκεπάστηκαν και φανέρωσαν το πραγματικό τους πρόσωπο!!!"


Τέλος, ο Ιωσήφ Μαρινάκης έγραψε: "Για τον “κύριο” boxer δεν θα χαλάσω φαιά ουσία… έχουν ειπωθεί σχεδόν όλα! Οι άλλοι 2 “κύριοι” που ούτε κούνησαν από την καρέκλα τους;"

πηγη: radar.gr