Ξύπνησε από κώμα, όταν άκουσε την φωνή της αγαπημένης του!
τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να τον ξυπνήσει από κώμα.

Ένας δάσκαλος που βρισκόταν σε κώμα για 10 μήνες, ξύπνησε όταν άκουσε την φωνή της αρραβωνιαστικιάς του στο τηλέφωνο και έβαλε τα κλάματα.

Ο Mathew Taylor είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Μπαλί τον περασμένο Ιούλιο και οι γιατροί παρότι κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή ενημέρωσαν τους γονείς του, ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην συνέλθει ποτέ από το βαθύ κώμα.

Δεκαοκτώ μήνες πριν το σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, είχε μετακομίσει στην Ινδονησία προκειμένου να διδάξει αγγλικά. Εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε την 27χρονη Άντα Νούρουλ (Anda Nurul) την οποία αρραβωνιάστηκε λίγους μήνες μετά. Όταν συνέβη το τροχαίο, ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπαλί, όπου οι γιατροί δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με την Dailymail, η οικογένεια του άτυχου Μάθιου Τόμας έπρεπε να πληρώσει 124.000 ευρώ για την μεταφορά του σε νοσοκομείο της Βρετανίας, χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα χρήματα που είχε φυλάξει ο πατέρας του Ντάρελ Τέιλορ (Darrell Taylor) για τα χρόνια της συνταξιοδότησης και από την υποθήκη σπιτιού που έβαλε ο πατριός του.

Η αρραβωνιαστικιά έμεινε στο πλευρό του τρεις μήνες αλλά στη συνέχεια έπρεπε να επιστρέψει στο Μπαλί γιατί εξέπνευσε η βίζα της...

Επτά μήνες αργότερα οι γονείς του παιδιού αποφάσισαν να ακουμπήσουν το ακουστικό του τηλεφώνου στο αυτί του Μάθιου για να ακούσει την φωνή της αρραβωνιαστικιάς του.

Η μητέρα του, Χίδερ (Heather) και ο πατριός του κύριος Μουρ (mr. Moore), έπαθαν σοκ βλέποντας τον δάσκαλο να κουνάει το χέρι του σε μια προσπάθεια να πιάσει το ακουστικό και να βάζει τα κλάματα!

"Προσπαθούσε να πιάσει το ακουστικό και δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του. Η Άντα τον ρώτησε κάτι κι εκείνος της είπε με ασθενή φωνή "ναι"... Ήταν κάτι το καταπληκτικό", δήλωσε η μητέρα του όταν συνήλθε από το σοκ.

Οι γιατροί εκτιμούν πλέον ότι σιγά σιγά ο 31χρονος ερωτευμένος άντρας θα ξαναβρεί σύντομα τον εαυτό του και σύντομα θα είναι σε θέση να παντρευτεί την αγαπημένη του.