Δείτε τα 3 πιο διάσημα χαστούκια on air!



Γιατί τα live χαστούκια διασήμων έχουν τη δική τους ιστορία.

Με αφορμή το σημερινό, ανεκδιήγητο περιστατικό μεταξύ Κασιδιάρη -Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, είπαμε να αντιμετωπίσουμε το σοκ που περάσαμε με ομοιοπαθητική και λίγο χιούμορ, και να θυμηθούμε τρία άλλα χαστούκια που άφησαν τη δική τους ιστορία στο youtube και σίγουρα αυτοί που τα δέχτηκαν θα τα θυμούνται ακόμα.

Πρώτο στη σειρά και πιο πρόσφατο, αυτό που έδωσε ο Will Smith σε δημοσιογράφο πάνω στο κόκκινο χαλί. Ο ρεπόρτερ φαίνεται πως ήταν τεράστιος φαν του ηθοποιού και προσπάθησε να του το δείξει με έναν ιδιαίτερα διαχυτικό τρόπο, τον οποίο όμως ο Smith δεν εκτίμησε και τόσο.

Αποτέλεσμα; Μια γερή σπρωξιά και ένα χαλαρό αλλά «μαζέψου μην έχουμε άλλα»-χαστουκάκι στον ενθουσιώδη δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο

Δεύτερο έρχεται το χαστούκι που δέχτηκε η superstar Leona Lewis τον Οκτώβριο του 2009, ενώ υπέγραφε το βιβλίο της σε ένα εμπορικό κέντρο, από τον Peter Kowalczyk.
Η σκηνή καταγράφηκε από τις κάμερες που βρίσκονταν στον χώρο, η σταρ έχασε μερικά χρόνια από τη ζωή της και ο Kowalczyk συνελήφθη και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Δείτε το βίντεο εδώ

Τρίτο αλλά ούτε κατά διάνοια τελευταίο, το «απόλυτο celebrity χαστούκι», η «μητέρα» όλων των χαστουκιών, το χαστούκι που θα μπορούσε να έχει τη δική του ταινία, που έχει διακωμωδηθεί όσο κανένα άλλο και στο οποίο ανήκει δικαιωματικά η πρωτιά.
Δήμητρα Αθήνη VS Δήμητρα Λιάννη Παπανδρέου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δείτε το βίντεο εδώ