Ήβη - Ελευθερία: μάθε τα fitness μυστικά τους




Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Κύπρου στην φετινή Eurovision ξεχώρισαν για την φρεσκάδα τους, το σούπερ κορμί και τις καμπύλες τους...
Μάθε τα μυστικά της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ήβης Αδάμου!


Ελευθερία Ελευθερίου: η 23χρονη fit τραγουδίστρια

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Γιουροβίζιον έχει ελληνική καταγωγή και από πολύ μικρή κυνήγε το όνειρό της εμφάνισης στη Eurovision.

Πριν την πρόκρισή της στον ελληνικό τελικό, η νεαρή τραγουδίστρια αθλούνταν πολλές ώρες ενώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης, η Ελευθερία του Aphrodisiac μπήκε ξανά και πιο δυναμικά στο πρόγραμμά άσκησής της.

Η Ελευθερία είχε στο πλευρό της τον προσωπικό της προπονητή Γιώργο Παπαδημάκη,με τον οποίο δοκίμαζαν τα όριά της κάνοντας δυναμική αεροβική προπόνηση. Τα σμιλεμένα της πόδια και χέρια, η Ελευθερία τα χρωστά κικ μποξ. Άλλωστε, η γυμναστική της Ελευθερίου, ειδικά το τελευταίο διάστημα ήταν επικεντρωμένη στην γράμμωση των χεριών, ποδιών και της κοιλιάς της νεαρής τραγουδίστρια.

Κρυφός άσσος στο μανίκι της Ελευθερίου ήταν η καθημερινή εξάσκηση. Δεν πέρασε μέρα που η Ελευθερία άφησε ανεκμετάλλευτη και δεν ασκήθηκε. Αντίθετα, καθημερινά και παρά τις εξαντλητικές πρόβες του τραγουδιού της, δεν παρέλειπε το fitness πρόγραμμά της.


Η διατροφή της Ελευθερίας:

Η σκληρή γυμναστική συνδυάζεται απόλυτα με σωστή διατροφή και η Ελευθερία το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Η Ελευθερία απολαμβάνει τον καφέ της Light με άπαχο γάλα.

Τα γεύματά της είναι συχνά και μικρά.

Κάθε φορά που πιάνει το στόχο της σε επίπεδο πόντων και κιλών, η Ελευθερία ανταμείβει τον εαυτό της με κάποιο γλυκό (όπως είναι η αγαπημένη της μπουγάτσα Θεσσαλονίκης) ή με μια ημέρα αποχής από την αυστηρή δίαιτα!


Ήβη Αδάμου: η 18χρονη με τις σέξι καμπύλες

Η νεαρή Ήβη μεγάλωσε κατά δύο χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της στο ελληνικό X-Factor. Με ύψος 1,75 και βάρος 60 κιλά, η Ήβη διαθέτει ένα απόλυτα υγιές σώμα για την ηλικία της και αυτό φάνηκε και στη σκηνή της Eurovision.

Σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό, η Αδάμου ξεκινά την ημέρα της με ένα μπολ δημητριακών με γάλα ενώ το μικρό μυστικό της είναι πως ποτέ δεν ξεχνά να συνοδεύσει τα γεύματά της με μια πράσινη σαλάτα.

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει συνήθως κοτόπουλο σχάρας με ρύζι ή πατάτες φούρνου ή μακαρονάδα μπολονέζ ή μακαρονάδα φούρνου αλλά και όσπρια ενώ δεν συνηθίζει να τρώει ψωμί και αποφεύγει τα τηγανητά και πολύ καλά κάνει!

Το βραδινό γεύμα της Ήβης είναι λιτό και περιλαμβάνει κοτόπουλο και σαλάτα ενώ το διάστημα που προηγήθηκε της Eurovision, η Ήβη κατανάλωνε πολλά φρούτα για να έχει την απαραίτητη ενέργεια στις εξαντλητικές πρόβες. Αγαπημένο της φρούτο το χειμώνα είναι τα μήλα ενώ το καλοκαίρι τα σταφύλια.


Η Ήβη και η άσκηση

Μιας και είναι ακόμα πολύ νέα, η Ήβη διαθέτει ένα πολύ καλό μεταβολισμό που τρέχει με χίλια. Λίγο το τρέξιμο του promo tour, λίγο το άγχος για την μεγάλη εμφάνιση, έκαναν την Ήβη να χάσει τα 2-3 περιττά κιλά που είχε.

Η ίδια δεν προλάβαινε το διάστημα αυτό να ασκείται συστηματικά αλλά μόνο και μόνο το απαιτητικό χορευτικό της, την έκανε να χύνει καθημερινά τόνους ιδρώτα. Όλη η Ευρώπη θαύμασε τις καμπύλες της Αδάμου και δεν είναι τυχαίο πως πολλοί την σύγκριναν με την Τζένιφερ Λόπεζ!
Πηγή: shape.gr