Δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε πολίτη

Δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε πολίτη

Δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής δέχτηκε την Πέμπτη το βράδυ ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση. 
Ο κ. Παπαδόπουλος βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του Παλαιού Φάληρου και συγκεκριμένα στην γωνία Τρίτωνος και Νηρέως , μια μέρα μετά την προεκλογική φασιστική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Παλαίο Φάληρο.

Περίπου 10 άτομα νεαρής ηλικίας, πιστοί στρατιώτες του Μιχαλολιάκου, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του πάρουν την τσάντα που είχε στον ωμο του. Μετά απο σύντομη πάλη και ενώ τον κυνηγούσαν , κατάφερε να διασχίσει την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος μέσα απο τα διερχόμενα αυτοκινητα με κίνδυνο της ζωης του. Η οικογένεια του και οι σύντροφοί του με επιστολή τους καταγγέλουν τα τάγματα εφόδου που συνηθίζουν να κάνουν άνανδρες επιθέσεις 10 προς 1.


Επίσης εφιστούν την προσοχή μας, επισημαίνοντας πως η δράση της Χρυσης Αυγής , που διεκδικεί την εισοδό της στην Βουλή είναι καθαρά δολοφονική και απειλεί την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών-απόψεων , ΟΛΩΝ ΜΑΣ!