Είναι 18 μηνών ζυγίζει 20 κιλά! (pics)Είναι τόσο παχύσαρκη η μικρή Dan Dan από την Κίνα που σε ηλικία 18 μηνών δεν μπορεί να περπατήσει και οι γονείς της απευθύνουν έκκληση στους γιατρούς να βοηθήσουν...

Ο Cheng Lichao και η σύζυγός του Feng Xiaochun πήγαν την κόρη τους στο Νοσοκομείο Παίδων ζητώντας βοήθεια καθώς άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πού οφείλεται η επικίνδυνη παχυσαρκία του μικρού κοριτσιού.

Η μικρή ζυγίζει σχεδόν 20 κιλά κι έχει βάρος και ύψος σχεδόν διπλάσιο από το κανονικό για την ηλικία της. Οι γονείς της λένε πως δεν ξέρουν πώς έφτασε να είναι τόσο παχύσαρκη.

Παραμένει άγνωστο αν μπορεί να υπάρχει κάποιο ιατρικό ζήτημα πίσω από το μέγεθος του κοριτσιού. Η μητέρα της λέει πως είχε φυσιολογικό βάρος όταν γεννήθηκε.«Άρχισε από τον πρώτο μήνα να μεγαλώνει γρήγορα. Ζύγιζε 15 κιλά όταν ήταν ενός έτους. Είχε μεγάλη όρεξη», εξηγεί η Feng.
Η Dan Dan δεν έχει μάθει ακόμα να περπατάει, πιθανώς λόγω του βάρους της. «Δεν υπάρχουν παχύσαρκοι άνθρωποι στην οικογένειά μας», προσθέτει.

Το ζευγάρι έχει και άλλη μία κόρη, πέντε ετών, που έχει βάρος 13 κιλά!
Πηγή: newsbeast.gr