Κρήτη: Θα ''ανατίναζαν'' ολόκληρη γειτονιά-Βόμβα σε όχημα υπαλλήλου των φυλακών!
Ο εντοπισμός του εκρηκτικού μηχανισμού προκάλεσε τρόμο στους κατοίκους και έντονο προβληματισμό στους αξιωματικούς της αστυνομίας που κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση...

Πρωτοφανή και μαφιόζικα χτυπήματα στην Κρήτη! Είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο ενός στελέχους της φυλακής Αλικαρνασού αλλά από σύμπτωση αυτή δεν εξερράγη! Η μεγάλης ισχύος βόμβα σύμφωνα με ειδικούς της αστυνομίας εάν είχε εκραγεί θα προκαλούσε ανυπολόγιστη καταστροφή στα γύρω σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ θα υπήρχαν σίγουρα και ανθρώπινα θύματα.

Ο εντοπισμός της προκάλεσε τον τρόμο και τον έντονο προβληματισμό στους αξιωματικούς της αστυνομίας που κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Λένε πως δεν πρόκειται για ένα προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά ενδεχομένως για μια πράξη θανάτου εναντίον του σωφρονιστικού υπαλλήλου που δείχνει μίσος προς το πρόσωπο του, άγνωστο όμως μέχρι στιγμής γιατί.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι (25-04-2012). Δεν βρέθηκε από τον ίδιο τον σωφρονιστικό υπάλληλο, αλλά από έναν γείτονά του. Ο υπάλληλος της φυλακής έλειπε από το σπίτι του όταν βρέθηκε η βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, o σωφρονιστικός υπάλληλος έφυγε από το σπίτι του, νωρίς το πρωί της Τετάρτης για να πάει στη δουλειά του. Πήγε στο ανοικτό γκαράζ όπου είχε σταθμεύσει το μαύρου χρώματος αυτοκίνητό του. Μπήκε κανονικά στο αυτοκίνητο κι έφυγε για την Αλικαρνασσό, χωρίς να καταλάβει ότι ακριβώς κάτω από το αυτοκίνητό του κρυβόταν ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Το πάρκινγκ έχει δύο θέσεις για στάθμευση. Έτσι αρκετές ώρες μετά ένας γείτονας του υπαλλήλου της φυλακής είδε μια νάιλον μπλε σακούλα στο σημείο όπου ο σωφρονιστικός υπάλληλος σταθμεύει το αυτοκίνητό του. Πλησίασε και αναγνώρισε ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Αμέσως ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και πυροτεχνουργός, ο οποίος «εξουδετέρωσε» τον εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ το αυτοκίνητο του σωφρονιστικού υπαλλήλου μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο για να υποβληθεί σε εξονυχιστικό έλεγχο από τους ειδικούς.