ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!


Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Απρίλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας...



Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το διάστημα από τις αρχές του μήνα και μέχρι 16/4ου συνεχίζει να σας πιέζει ζητώντας να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που τελικά θέλετε από τον σύντροφο σας, και να ζυγίσετε τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σας. Ωστόσο από τις 4/4ου παίρνετε μια μεγάλη ανάσα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους σας βοηθά να δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πίεση υποχωρεί, μια και συχνά οι εστίες της έντασης θα αναζωπυρώνονται. Ιδιαίτερη προσοχή γύρω στις 6 του μήνα, όπου η πανσέληνος του Απριλίου μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στο να κλείσει κύκλους και εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν την περίοδο αυτή. Η Νέα σελήνη στις 21 σας προσφέρει λύσεις και τακτοποιήσεις αλλά και την διάθεση μιας ‘’νέας αρχής’’ με τον σύντροφό σας, βάζοντας σε μια τάξη ότι σας είχε ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το ερωτικό παιχνίδι είναι το δυνατό σας σημείο, όμως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου νοιώθετε πως τίποτα από αυτά που κάνετε δεν σας γεμίζει, η δεν έχει αυτή την σπίθα που ψάχνετε να βρείτε για να προχωρήσετε. Πιθανά να έχετε κάποιες ευκαιρίες, όμως μέχρι την πανσέληνο θα νοιώθετε πως ότι γίνεται τώρα απαλά ...σας προθερμαίνει, ενώ παράλληλα η ανάγκη για να εμπλακείτε σε μια σχέση που θα σας συνεπάρει θα σας κάνει να χάνετε το μέτρο και να μην αξιολογείτε σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά το σκηνικό αλλάζει, το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρον, κι εσείς ...δεν έχετε ησυχία καθώς τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να σας κινήσουν το ενδιαφέρον και να σας βάλουν σ ένα παιχνίδι έτσι όπως εσείς το θέλετε... Καλή επιτυχία λοιπόν!


Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, φεύγει από το ζώδιο σας, και μπαίνοντας στο ζώδιο των Διδύμων σας παρασύρει σε ένας θολό τοπίο σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σας βγάζοντας στην επιφάνεια ανάγκες που ίσως μέχρι τώρα να ήταν ξεχασμένες, ωστόσο υπάρχουν και ζητούν λύσεις, οδηγώντας σας σε καταστάσεις που μπορεί να σας κάνουν να χάνετε το μέτρο,και εντάσεις που οφείλονται σε μη ικανοποιημένα συναισθήματα.(ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου).

Ιδιαίτερη προσοχή την περίοδο της Πανσελήνου, στις 6, μια και ότι καλλιεργείτε είτε στο μυαλό σας είτε σαν κατάσταση μέχρι τώρα, μπορεί να επηρεάσει με έναν πολύ ύπουλο τρόπο τη σχέση σας. Ωστόσο ισορροπείτε με την Νέα σελήνη στο ζώδιό σας στις 21 και σας δίνετε η δυνατότητα να αποκαταστήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, και μάλιστα να την βάλετε και σε μια νέα βάση. Προσοχή μόνο γιατί ότι "μπήκε" στην ζωή σας… ή στο μυαλό σας το προηγούμενο διάστημα θα συνεχίζει να σας προκαλεί αναστάτωση, μια και τα συναισθήματα δεν καταλαγιάζουν εύκολα!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα κινείστε μέσα σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται... Λίγο η ανάγκη σας για συντροφικότητα, λίγο τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη ζωή σας και σας βγάζουν από τις συνήθειες σας ξυπνώντας εκείνα τα συναισθήματα της ρομαντικής και αισθησιακής σας πλευράς, σας κάνουν... να μην ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε, και είναι καλό μέχρι τις 20 να είστε επιφυλακτικοί, και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, είτε καλά είτε άσχημα για ότι σας συμβαίνει. Από τις 21, μπαίνετε σε έναν καινούργιο κύκλο πραγμάτων, όπου αποκαθιστούνται οι ισορροπίες και είστε έτοιμοι να ξετυλίξετε το κουβάρι από την αρχή, επανατοποθετώντας σε καινούργια βάση τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, η γνωρίζοντας κάποιο καινούργιο πρόσωπο που έρχεται στην ζωή σας. Πάντως το τοπίο θα έχει ομίχλη ...γι αυτό προσέξτε πολύ που πατάτε και ποιούς εμπιστεύεστε!


Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Είστε οι πρωταγωνιστές του Απριλίου, μια και η Αφροδίτη επισκέπτεται για τον μήνα αυτόν το δικό σας σπίτι, και σας φέρνει εκείνη την αρμονία που χρειάζεστε στον πολυτάραχο τομέα των σχέσεων σας μια και τον τελευταίο καιρό οι εντάσεις δεν έλειψαν με το ταίρι σας. Παρ όλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά ειδικά το πρώτο δεκαήμερο, και εκεί γύρω στην Πανσέληνο στις 6, όπου η οι πολυπόθητες ισορροπίες είναι πολύ εύκολο να ανατραπούν, και μάλιστα χωρίς εμφανή λόγο. Κάτι η κάποιος μπορεί να παρέμβει στην σχέση σας, και να βρεθείτε πάλι σε ...πεδίο μάχης η ακόμα και κάποιο οικονομικό ζήτημα, να πυροδοτήσει την ήδη τεταμένη κατάσταση. Από τις 21 και μετά φαίνεται πως το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί ''υπέρ ''σας, εξομαλύνοντας το κλίμα με τον σύντροφο σας. Ίσως βρεθούν οι λύσεις εκείνες που θα σας κάνουν και του δύο να νιώσετε καλύτερα, αλλά για καλό και για κακό κρατήστε και μια επιφύλαξη, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Οι προβολείς του μήνα στραμμένοι επάνω σας, αν και δεν μπορώ να σας πω ότι θα το ευχαριστηθείτε, θα σας υποσχεθώ όμως πως ούτε θα πλήξετε ούτε θα βαρεθείτε! Στις αρχές του μήνα, όποιο πρόσωπο έρθει στην ζωή σας, έχει εκείνο το απροσδιόριστο και παράξενο που από τη μια σας εξιτάρει, από την άλλη όμως σας κάνει να μην μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει, τι ζητάει αυτό από εσάς, αλλά κι εσείς δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε από εκείνο. Το συναίσθημα διαδέχεται η αμφιβολία η την πυροδοτεί, την ηρεμία η ανατροπή, και εσείς παρατηρητές του σκηνικού, εναλλάσσεται συναισθήματα μεταξύ κρύου-ζεστού, έντασης και πάθους, χωρίς να μπορείτε ούτε να το ελέγξετε ούτε να το καταλάβετε. Υπομονή μέχρι 21 του μηνός, όπου η Νέα Σελήνη αποκαθιστά αρκετά τα πράγματα, και σας βάζει να κοιτάξετε μέσα σας για να δείτε τι ακριβώς θέλετε και τι όχι. Πιθανά τώρα κάποιο πρόσωπο η κάποια σχέση που λειτουργούσε στο παρασκήνιο η με κάποια μορφής μυστικότητα η ακόμα και κάτι που δεν ξέρατε πως ήθελε να σας πλησιάσει, με κάποιο τρόπο να εκδηλωθεί, και να μπει στην τροχιά της ζωή ς σας, και μάλιστα με ιδιαίτερη δυναμική!


Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση σε ότι αφορά την σχέση σας, όπου οι ισορροπία εναλλάσσεται με την αναστάτωση, και η πολυπόθητη αρμονία που τόσο έχετε ανάγκη έχει γίνει όνειρο. Το παιχνίδι τον Απρίλιο γίνεται πιο ...εγκεφαλικό και εσωτερικό, δεδομένο ότι οι όποιες εντάσεις προκαλούνται κυρίως από το μυαλό σας. Νοιώθετε πως δεν παίρνετε πια αυτό που θέλετε από τον σύντροφο σας και αυτό είναι ικανό να πυροδοτήσει μια σειρά εκρήξεων,που χρειάζονται προσοχή αν δεν θέλετε να χάσετε τα κεκτημένα σας, ιδιαίτερα γύρω στην Πανσέληνο,και η αλήθεια είναι πως δεν μπορείτε την περίοδο αυτή να δείτε τα πράγματα με καθαρό μάτι, οπότε πρέπει να προσέξετε το πώς θα τα χειριστείτε, μια και οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι συχνές και απρόβλεπτες. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας. Η τάξη αποκαθίσταται με την Νέα Σελήνη στις 21 στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου, αλλά προσέξτε επάνω σε τι στηρίζεστε γιατί οι ισορροπίες μπορούν πολύ εύκολα να ανατραπούν λόγω έλλειψης καθαρής κρίσης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η νέα θέση της Αφροδίτης καθώς περνά από τον 12ο φυσικό οίκο του ωροσκοπίου σας, σας δημιουργεί την ανάγκη της προσφοράς. Έχετε έντονη την ανάγκη του να δώσετε και να μοιραστείτε, ωστόσο και ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα,νοιώθετε πως ότι έχετε δεν σας φτάνει, και η ανάγκη αυτή είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε μονοπάτια αρκετά παραπλανητικά που φαινομενικά μπορεί να σας εξυπηρετούν, όμως στην ουσία δυναμώνουν την ανασφάλειά σας. Τις ημέρες κοντά στην πανσέληνο, ίσως κλείσει ένας κύκλος καταστάσεων που σας έχουν ταλαιπωρήσει, ενώ η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του ταύρου, μιλά για μια νέα γνωριμία η οποία όμως για κάποιο λόγο θα πρέπει να μείνει μυστική, που όμως έχει ιδιαίτερη δυναμική και ένταση. Δώστε χρόνο στα πράγματα για να εξελιχθούν, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, και απλά απολαύστε το...


Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Είστε από τους ευνοημένους τον μήνα αυτό, μια και το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί υπέρ σας,όχι μόνο με την μετακίνηση της Αφροδίτης στους Διδύμους, αλλά και γενικότερα, αν και οι εντάσεις δεν θα λείψουν για το τι θέλετε εσείς και τι ζητά ο άλλος από εσάς, ωστόσο θα υπάρχουν τονωτικά διαλλείματα που θα μπορείτε να χαρείτε την συντροφιά του. Ακόμα και η πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική προς το ζώδιό σας,και θα έλεγα ότι ακόμα και ένα κοντινό ταξιδάκι θα σας έφερνε πιο κοντά και θα σας έκανε να απολαύσετε την σχέση σας. Η νέα σελήνη που γίνεται στον Ταύρο ενισχύει την κοινωνική σας ζωή, τώρα ίσως έχετε περισσότερες ευκαιρίες για εξόδους με τον σύντροφό σας και την διάθεση να χαρείτε και να διασκεδάσετε περισσότερο, ενώ η περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα και επαγγελματικά ξεκινήματα που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.Πολύ καλό διάστημα για την αναθέρμανση της σχέσης σας προβλέπεται και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Απ όλα έχει για εσάς τα αδέσμευτα Λιοντάρια ο μήνας του Απριλίου, καθώς οι επιλογές που θα έχετε θα είναι αυτές που χρειάζεστε για να σας ανεβάσουν την αδρεναλίνη και να σας βάλουν μέσα σε ένα παιχνίδι ...για γερούς παίκτες, που άλλωστε είστε. Το μαγικό σύμπαν ανακατεύει την τράπουλα και για εσάς τραβά ...ρηγάδες και κούπες ...που μπαίνουν στην ζωή σας,άλλοτε ξαφνικά, και άλλοτε μέσα από φιλικές συναναστροφές, και δεν θα σας κάνουν ούτε να ησυχάσετε, αλλά ούτε και να βαρεθείτε. Η νέα σελήνη στις 21, σας βάζει μέσα σε παρέες και κοινωνικές συναναστροφές, όπου όλα είναι πιθανά. Καλό είναι και το διάστημα του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα, όπου η ένταση, το μοιραίο και το πάθος παραμονεύουν κάπου στον δρόμο σας. Φροντίστε να το δείτε και να μην το προσπεράσετε...


Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά όλο αυτό το διάστημα με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, με την Αφροδίτη στον ταύρο πήρατε μια ανάσα ...όμως το σκηνικό αλλάζει και πάλι και σας βάζει..σε νέες περιπέτειες. Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα ένα πρόβλημα, πιθανά οικονομικό ανάβει φωτιές στον σχέση σας, που πρέπει να σβήσετε, αλλά δεν θα είναι εύκολο ειδικά στις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 6. Η ένταση υποχωρεί και εξισορροπείτε τις καταστάσεις με την Νέα Σελήνη στις 21 και στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Τις μέρες αυτές όλα δείχνουν πως όχι μόνο τα πράγματα καλυτερεύουν αλλά κι εσείς βγαίνετε κερδισμένοι μετά από πολύ ένταση και κόπο. Ίσως τώρα να είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου στην σχέση σας η τον γάμο σας, και φροντίστε να την αξιοποιήσετε κατάλληλα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Νομίζω πως νοιώθετε αρκετά μπερδεμένοι όλο αυτό το διάστημα,καθώς η ανάδρομη κίνηση του Άρη, έφερε στον δρόμο σας ένα σωρό υποθέσεις από το παρελθόν που έπρεπε να ξεκαθαρίσετε. Αυτό κρατάει λίγο ακόμα ...μέχρι 14 του μηνός, και μετά αναλαμβάνετε δράση. Ως τότε και ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα δεν θα λείψουν ούτε οι κόντρες, ούτε οι αντιπαραθέσεις, ενώ στις μέρες γύρω από την πανσέληνο,στις 6, είστε ιδιαίτερα μπερδεμένοι για το ποιόν δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Η λύση σας έρχεται από τον ....Ουρανό, μια και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις21 σας δίνει τις απαντήσεις που θέλετε, και τακτοποιεί το σκηνικό της ζωή ς σας, ενεργοποιώντας το μηχανισμό που χρειάζεται για να νοιώσετε και να είστε καλά.Μάλιστα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό ένα πρόσωπο να μπει με πολύ ξαφνικό τρόπο στην ζωή σας, για να σας προσφέρει τις συγκινήσεις και καινούργια ξεκινήματα ίσως και με κάποιο άτομο από το πρόσφατο παρελθόν, που για κάποιο λόγο είχατε χαθεί.


Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Εύνοια… αλλά με προϋποθέσεις σας υπόσχεται η νέα θέση της Αφροδίτης, και η περίοδος του Απριλίου δίνει έμφαση στο κομμάτι της κοινωνικής ζωής και των σχέσεων σας, όπου περνά από το μικροσκόπιο και τώρα ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά του συντρόφου σας. Η πανσέληνο ς στις 6 πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα,προειδοποιεί για συναισθηματικά διλλήματα,μια και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένατε, και πιθανά ο αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν στο παιχνίδι της σχέσης σας να έχει μεγαλώσει. Γεγονός είναι ότι ανάμεσα σ εσάς και τον σύντροφο σας υπάρχει απόσταση… νοητική… χιλιομετρική..δεν ξέρω,ίσως με το ένα πρόσωπο να είναι νοητική και με το άλλο χιλιομετρική …όλα είναι πιθανά. αλλά και γύρω στις 16 του μηνός προσέξτε πολύ πως θα μιλήσετε στο σύντροφό σας και τι αποφάσεις θα πάρετε μια και είναι πολύ πιθανό ότι επιλέξετε να κάνετε να έχει τον χαρακτήρα του οριστικού. Η νέα σελήνη στον Ταύρο μιλά για δυνατές σεξουαλικές συγκινήσεις,με έντονο παρασκηνιακό χαρακτήρα. Το νου σας…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Έχετε μπει σε μια περίοδο με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, επαφές και γνωριμίες, που κάθε άλλο παρά αδιάφορους σας αφήνουν, και που συνεχώς αυτό τροφοδοτείται με καινούργια πρόσωπα. Τώρα θα μου πείτε Ζυγός είμαι και δεν ξέρω τι να διαλέξω, γι αυτό στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα,το φανταστικό μπερδεύεται με πραγματικό κι εσείς κάπου εκεί ανάμεσα ...ονειροβατείτε φαντάζεστε και ...απογοητεύεστε με την πανσέληνο στις 6, που πραγματοποιείται στον άξονά σας, αλλά και γενικότερα ο μήνας εναλλάσσεται μεταξύ συγκινήσεων και απογοητεύσεων. Τα πράγματα ωστόσο παίρνουν πιο έντονη μορφή και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις με την νέα σελήνη στον ταύρο, μέσα σε ένα κλίμα άκρατου ερωτισμού, και μυστικοπάθειας. Ίσως κάτι να μην ξέρετε, ίσως το άτομο που πρόσφατα ήρθε στη ζωή σας να μην ανοίγει όλα τα χαρτιά του και αυτό σας ανεβάζει την αδρεναλίνη... θα έλεγα να το ρισκάρετε, άλλωστε στη ζωή οι δυνατές συγκινήσεις είναι αυτές που μας μένουν...


Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Νομίζω πως είστε σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σας ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας η οποία ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει μπει σε μια νέα φάση. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον 8ο φυσικό σας οίκο, ανεβάζει την λίμπιντό σας,και σας δημιουργεί την ανάγκη της έντονης ερωτικής επιθυμίας(πόσο ακόμα για σκορπιούς μιλάμε!) με τον σύντροφό σας, κι εδώ το σεξ θα παρατηρήσετε ότι παίρνει και μια άλλη διάσταση! Γίνεστε πιο απαιτητικοί και πιο κτητικοί, και ειδικά στο πρώτο δεκαήμερα του μήνα η όποια ένταση η αντιπαράθεση με τον σύντροφό σα θα βρίσκει την λύση της... στο κρεβάτι. Η Νέα σελήνη στον Ταύρο, δίνει έναν αέρα ανανέωσης στην σχέση σας, και σας βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ήδη υπάρχουσας κατάστασης. Πάντως η άλλη όψη αυτής της Νέας Σελήνης μιλά και για πειρασμούς.... που έρχονται να σας ξυπνήσουν εκείνα τα περίεργα συναισθήματα που έχει το απαγορευμένο... Το αν θα ενδώσετε το αφήνω σε εσάς..Μην πείτε μόνο πως δεν σας το είπα...

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Δυνατές συγκινήσεις έχει ο μήνας Απρίλιος για σας του αδεσμεύτους Σκορπιούς, καθώς η αδρεναλίνη σας θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα! Η εσωτερική σας παρόρμηση πολύ ισχυρή, και σας σπρώχνει σε μια αναζήτηση που το κύριο κριτήριο της είναι η απόλαυση... Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα και ειδικά εκεί κοντά στην Πανσέληνο στις 6, το ουτοπικό με το πραγματικό,εναλλάσσονται κάνοντας σας να ζήσετε μια περιπέτεια που διεγείρει τα συναισθήματα σας και την ρομαντική σας πλευρά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να δείτε αν μπορεί το άτομο αυτό να συνεχίσει να υπάρχει στην ζωή σας. Καλύτερη για εσάς είναι η Νέα Σελήνη στις 21 που εκεί μπορεί να σας φέρει ένα πρόσωπο που θα έχει τις προδιαγραφές εκείνες της συνέχειας και της δημιουργίας ενός δεσμού, έτσι όπως τον θέλετε. Ότι και να είναι σας προτείνω να το ζήσετε και να το απολαύσετε. Άλλωστε την τέχνη... την ξέρετε καλά!


Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Είστε από τους πιο ευνοημένους του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται απέναντι σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λείψουν και οι εντάσεις ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αλλά κι αυτό είναι κάτι που δεν θα 'έχει διάρκεια, και μάλιστα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε το τι σκέφτεστε και τι ζητάτε από τον άλλον τις ημέρες αυτές, μια οι ανάγκες σας μπορεί να εκδηλωθούν με τέτοιο τρόπο που να μην γίνουν κατανοητές από το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο έρχεται να ανανεώσει την καθημερινότητα σας, και να δώσει μια νέα δυναμική στην σχέση σας, που θα σας κάνει να απολαύσετε πιο πολύ το μεταξύ σας, αλλά και να προγραμματίσετε νέα πράγματα, που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και στον καθένα ξεχωριστά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και οι διαφωνίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν τις εντάσεις εκείνες που χρειάζονται για να κινούν τα πράγματα και να τα εξελίσσουν... Απολαύστε τις.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό γίνεται άκρως ευνοϊκό για εσάς τους αδέσμευτους τοξότες, και έχετε όλο το πεδίο μπροστά σας για να κάνετε το παιχνίδι που θέλετε, και που σας αρέσει! Νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στην ζωή σας, και με ξαφνικό τρόπο που σας αναστατώνουν, αλλά και παλαιότερα με τα οποία ίσως εκεί γύρω στην πανσέληνο να χρειαστεί να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας μαζί τους. Από τις 21 και μετά με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ανανεώνετε την καθημερινότητα σας, και ίσως εκεί γύρω στις 23, ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα στην ζωής σας να είναι αυτό που θα σας κάνει να χαμογελάσετε και νοιώστε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά! Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δώστε του χρόνο να εξελιχτεί!


Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Την καθημερινότητα σας έρχεται να ανακατέψει ο μήνας του Απριλίου, και σας βάζει μέσα σε ένα πιεστικό πρόγραμμα, που δεν σας αφήνει περιθώρια να ασχοληθείτε όσο θα θέλατε με το ταίρι σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συχνά πυκνά εστίες εντάσεων μια και θα νοιώθει παραμελημένο. Η πρακτική πλευρά σας απορροφά και επιδίδεστε σε ένα κυνήγι υποχρεώσεων, ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, όπου και διάφορα θέματα ζητούν λύσεις, και αναγκάζεστε να ακολουθείτε τους ρυθμούς που σας επιβάλλονται.Υπομονή γιατί η Νέα Σελήνη στις 21 στον Ταύρο έρχεται να διορθώσει ότι μέχρι τώρα δεν πήγαινε καλά, και να σας αποκαταστήσει γενναιόδωρα για ότι απώλειες υπήρξαν. Το τέλος του μήνα μπορεί να σας φέρει ένα δώρο ανανέωσης στην σχέση σας και έτσι, να έχετε ένα αίσιο τέλος, αποκαθιστώντας την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει, και που να πρωτοτρέξετε για να τις καλύψετε. Με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα δεν νομίζω ότι θα σας μείνει και πολύς χρόνος για να σκεφτείτε και τις ερωτικές σας ανάγκες, κι έτσι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, πάρτε το απόφαση πως ο χρόνος για διασκέδαση και παιχνίδι θα είναι για εσάς πολυτέλεια. Το σκηνικό αλλάζει τελείως από τις 21 και μετά, όπου ξαναβρίσκεστε στην ερωτική αρένα και μάλιστα ...δριμύτεροι!!! Περίοδος που και θα χαρείτε περισσότερο, και κόσμος θα μπει στην ζωή σας, κι εκεί μέσα στην πολυκοσμία μπορεί να συναντήσετε και κάποιον η κάποια που έχει έρθει για εσάς! Ανοίξτε την πόρτα και καλωσορίστε το νέο σας ταίρι, γιατί όποιο πρόσωπο μπει τώρα στην ζωή σας έχει πολλές πιθανότητες να μείνει για καιρό!


Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα δημιουργεί για εσάς η νέα θέση της Αφροδίτης, και σας καλεί να βγείτε έξω με τον σύντροφό σας και να διασκεδάσετε, ξεχνώντας όλο αυτό το γκρίζο των ημερών που μας ταλαιπωρεί. Ακόμα και η πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική προς το ζώδιο σας,.ωστόσο φροντίστε να κρατήσετε εκείνες τις ισορροπίες που χρειάζονται, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές για άνευ λόγου αιτίες. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ίσως φέρει κάποια αλλαγή στην οικογενειακή και συντροφική ζωή, και πιθανά ο προγραμματισμός κάποιου καινούργιου έργου, η σχεδίου να ανατρέψει,όχι άσχημα, τους ρυθμούς που είχατε μέχρι τώρα με τον σύντροφο σας. Ξαφνικές ειδήσεις η αλλαγές είναι ένα από τα σενάρια του μήνα, που όμως κάτι καλό έχουν αν σας δώσουν που πρέπει να δείτε και να εκεμεταλευτείτε!.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Μμμμ... μυρίζει έρωτα ο μήνας αυτός για εσάς τους αδέσμευτους Υδροχόους, και φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γνωρίζοντας,δοκιμάζοντας, φλερτάροντας με τα πρόσωπα που τώρα μπαίνουν στην ζωή σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα,και φροντίστε να δώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για να εξελιχτεί και να δείτε αν σας κάνει. Η Νέα Σελήνη στις 21 φροντίζει να σας μαζέψει περισσότερο στο σπίτι, μόνος σας,με παρέα... θα δείξει, όπως και να έχει όμως είναι μια φάση που θα ψάξετε περισσότερο μέσα σας να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Ίσως αυτό που θέλετε να το έχετε πλάι σας... ίσως να μην το έχετε βρει ακόμα, ένα μπορώ να σας πω με σιγουριά... Πως δεν θα βαρεθείτε!!!


Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Τον μήνα αυτόν οι Ιχθύες έχουν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα : Να συζητήσουν. Θα μου πείτε : γιατί μέχρι τώρα αυτό δεν κάναμε? Ναι αλλά τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να καθίσετε με το ταίρι σας και να βγάλετε στην επιφάνεια ότι σας είχε προβληματίσει τι σας πάει, τι δεν σας πάει, και γενικότερα τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί? Τι είναι αυτό που νοιώθετε ότι μπαίνει εμπόδιο στο μεταξύ σας και προκαλεί εντάσεις και τσακωμούς ? Είναι μια περίοδος που και θα μιλήσετε και θα σας ακούσουν, μια και τον τελευταίο καιρό υπήρξαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις με τον σύντροφο σας. Είναι μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων, όχι όμως με την κακή έννοια αλλά με την έννοια του επαναπροσδιορισμού την σχέσης. Στις 21 με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο τα πράγματα είναι αρκετά ευοίωνα για σας και μάλιστα η σχέση σας μπαίνει σε μια Νέα βάση και με νέα δυναμική Αν με ρωτήσετε... τέλειωσαν οι δυσκολίες? Δεν θα σας πω ναι... θα σας πω όμως ότι μπαίνετε σε καλύτερο δρόμο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Για εσάς τα αδέσμευτα Ψαράκια, σας δίνεται η δυνατότητα τον μήνα αυτόν να τον περάσετε με πρόσωπα που σας κάνουν να περνάτε καλά, αλλά και να κάνετε μερικές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Γεγονός είναι ότι είστε σε μια περίεργη φάση με τον Άρη να κάνει βόλτες απέναντί σας, προκαλώντας σας αρκετά προβλήματα στον τομέα των σχέσεων σας, και ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και συχνά να ανακαλύπτετε πως τελικά... δεν ήταν αυτό που περιμένατε. Ότι έρθει στην ζωή σας την περίοδο αυτή, μπορεί να σας κάνει να περάσετε καλά, δεν θα είναι όμως αυτό που περιμένατε, γι αυτό μην βιαστείτε να επενδύσετε σε πρόσφατες γνωριμίες. Είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε και να απογοητευτείτε. Από τις 21 και μετά, τα πράγματα βελτιώνονται, ένα καινούργιο ξεκίνημα, η μια τάση βελτίωσης των οικονομικών σας δεδομένων σας ανεβάζει, και λειτουργείτε καλύτερα και με τους ανθρώπους γύρω σας. Το σίγουρο είναι πως έχετε ακόμα μπροστά σας αρκετό δρόμο, όμως τώρα κάνετε μια καλή αρχή!

Πηγή:kamikazi