Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή!

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή!

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»εντυπωσίασε και πάλι την κριτική επιτροπή, το κοινό και τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Σχεδόν 1.600.000 τηλεθεατές, πέρασαν το βράδυ της Κυριακής παρέα με τα ξεχωριστά ταλέντα του show! Το επεισόδιο της Κυριακής 22 Απριλίου στο κοινό 15-44 η τηλεθέαση το έφτασε το 31,3%, ενώ στο σύνολο του κοινού το ποσοστό που σημειώθηκε ήταν 36,3. Ιδιαίτερη ήταν η απόδοση που είχε στα νεανικά κοινά, καθώς στο 15-24 τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν 39,9% και στις γυναίκες 15-24 ήταν 45,4%! Επιπλέον, στους άντρες 15-24 σημείωσε 33,9%, το υψηλότερο ποσοστό που έχει παρατηρηθεί από το πρώτο επεισόδιο της σεζόν. Το δημοφιλές show κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 15-44 η διαφορά έφτασε σχεδόν τις 13 μονάδες από το δεύτερο κανάλι, ενώ στις γυναίκες 15-24 η διαφορά εκτοξεύθηκε στις 31 μονάδες!

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μας φέρνει νέα, μοναδικά και εντυπωσιακά ταλέντα. Γνωρίστε τα, θαυμάστε τα και δώστε ραντεβού μαζί τους στους τηλεοπτικούς σας δέκτες την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 21:00 στον ΑΝΤ1!

ΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ- ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Είναι 20 ετών και είναι ομογενής από τη Γερμανία. Ασχολείται με τη μουσική εδώ και 5 χρόνια, ερμηνεύει δικά του τραγούδια και γραφεί στίχους. Στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα τραγουδήσει rap. Για να δούμε, ο ρυθμός του θα μας ξεσηκώσει;

BELADES - ΧΟΡΟΣ

Οι Μπελάδες αποτελούνται από 13 άτομα και οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 9 έως 35 ετών! Ξεκίνησαν τον χορό ερασιτεχνικά από το 2000, ενώ από το 2003 αφοσιώθηκαν στο hip-hop και break dance μαζί με ενόργανη και ακροβατική.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ

Ο Παύλος είναι 40 ετών, έρχεται από τη Λεμεσό και δουλεύει ως κωμικός ταχυδακτυλουργός σχεδόν 17 χρόνια. Πιστεύει πως με τα τρικ του θα φτάσει στον τελικό... «δια μαγείας»!

ΝΙΚΟΣ & ΒΑΛΙΑ - ΧΟΡΟΣ

Ο Νίκος είναι 13 χρονών, η Βάλια 11 και είναι χορευτικό ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια. Το performance τους στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αποτελείται από τρεις χορούς σε συνδυασμό. Δήλωσαν συμμετοχή για να δείξουν στον κόσμο τι εστί χορός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ & ΜΥΡΙΑ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ - ΧΟΡΟΣ

Ο Constantin έχει δουλέψει ακροβάτης σε τσίρκο. Παράλληλα με τα ακροβατικά και το fire show είναι δάσκαλος του break dance και εργάζεται σε σχολή στην Κύπρο. Η Μύρια είναι μαθήτρια στην ίδια σχολή. Στόχος τους είναι μέσα από τον διαγωνισμό να παρουσιάσουν ένα υψηλό επίπεδο χορού.

Η Ελλάδα έχει ταλέντο κι αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1!