Απόψε το Iron Challenge !


Iron Challenge @ Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού, 28.04.12!


Το Σάββατο 28 Απριλίου στην Κλειστή Εγκατάσταση Καλαθοσφαίρισης στο Ελληνικό (Λεωφ. Ποσειδώνος, είσοδος παλαιού αεροδρομίου Ελληνικού) στο πλαίσιο της διοργάνωσης «IRON CHALLENGE», ο Παγκόσμιος Έλληνας Πρωταθλητής Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης θα αγωνιστεί ξανά στα πάτρια εδάφη και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Σύριο/Αυστριακό Πρωταθλητή Fadi Merza!

Στον πολυαναμενόμενο αγώνα, ο Iron Mike θα υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο Τίτλο της King of the Ring σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση απέναντι στον Συριο/Αυστριακό Fadi Merza.

Ο Fadi Merza από τη Συρία ζει και εργάζεται στην Αυστρία, είναι ένας σκληρός, εκρηκτικός και αδίστακτος αθλητής και για αυτό το λόγο του έχει δοθεί το ψευδώνυμο «The Beast», κατέχοντας το εντυπωσιακό track record των 123 νικών σε 151 αγώνες και 49 νοκ αουτ, ενώ το 2011 κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο της World Kickboxing Association (WKA).

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 2009 έπαιξε στο Τουρνουά Muay Thai στην Ταϊλάνδη προς τιμή του Βασιλιά της Ταϊλάνδης.
Ο Fadi Merza ανήκει στους 10 κορυφαίους αθλητές στον κόσμο στην κατηγορία του και προκάλεσε τον Iron Mike διεκδικώντας τον Παγκόσμιο τίτλο του της King of the Ring στα 71 kg.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη, o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κατακτήσει τον τίτλο SUPER WORLD TITLE και τη λευκή ζώνη που ο Mike Tyson κατέχει. Η διοργάνωση IRON CHALLENGE είναι μέρος των διοργανώσεων World Series Championships που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο και οι κάτοχοι των τίτλων SUPER WORLD ΤΙTLE θα αγωνιστούν μέχρι το Μάρτιο του 2013 για τον τίτλο SUPER WORLD CHAMPION.

Στη διοργάνωση IRON CHALLENGE θα πραγματοποιηθούν 6 αγώνες kick boxing με Έλληνες αθλητές με αποκορύφωμα της βραδιάς τον πολύ μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Η διοργάνωση θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθεί από παράλληλά μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα που θα προσφέρουν στους θεατές μια αξέχαστη βραδιά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το IRON CHALLENGE γίνεται με την υποστήριξη του ANT1.

Εισιτήρια θα προπωλούνται από τις 12 Απριλίου στο δίκτυο καταστημάτων “Public Stores”, στα καταστήματα X-TREME STORES και στα Zambidis Club της Αγίας Παρασκευής και της Γλυφάδας.

Χορηγός επικοινωνίας του IRON CHALLENGE: MTV

Χορηγός φιλοξενίας: Metropolitan Hotel

Υπό την αιγίδα: Πανελλήνια Ομοσπονδία KickBoxing (ΠΟΚ)

Χορηγοί του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι τα προϊόντα WILKINSON SWORD, τα X-TREME STORES, και η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου.


Περισσότερες πληροφορίες για το IRON CHALLENGE: www.ironchallenge.gr