ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ

Σκότωσε τη μητέρα του αντιγράφοντας σκηνή από τηλεοπτική σειρά

Μετά της έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα στοιχεία...
Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ένα αγόρι από τη Βρετανία που σκότωσε τη μητέρα του χτυπώντας τη με βαριοπούλα και στη συνέχεια έκαψε το πτώμα της για να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο Daniel Bartlam ήταν μόλις 14 χρονών όταν δολοφόνησε την 47χρονη μητέρα του Jacqueline μέσα στο σπίτι τους την ώρα που εκείνη έβλεπε τηλεόραση.

Τη χτύπησε στο κεφάλι και μετά κάλυψε το σώμα της με χαρτί, έριξε πετρέλαιο και έβαλε φωτιά με σκοπό να επιτύχει τον «τέλειο φόνο».








Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από την οδοντοστοιχία…


Το αγόρι έσωσε τον μικρότερο αδελφό του και τα κατοικίδιο της οικογένειας από το φλεγόμενο σπίτι και απέδωσε τη δολοφονία σε ληστή που υποτίθεται πως είχε μπει στο σπίτι τους.

Η αστυνομία βρήκε στον υπολογιστή του βίντεο από τη σειρά Coronation Street και τον χαρακτήρα John Stape που σκότωνε μία γυναίκα με τον ίδιο τρόπο. Ο Bartlam είχε εμμονή με τον Stape και κρατούσε βίντεο με τη δράση του στον υπολογιστή του. Εξετάζοντας τον υπολογιστή οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης πως είχε κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για ανθρώπους που τη γλιτώνουν ενώ έχουν κάνει φόνο σε ταινίες ή σειρές.

Ο νεαρός είχε γράψει ένα δικό του υποτυπώδες σενάριο στο οποίο ο χαρακτήρας «Daniel Bartlam» σκότωνε την «Jackie», τη μητέρα του.

«Μοιάζει πολύ ώριμος αλλά πάσχει από παντελή έλλειψη συναισθημάτων. Αν ήταν ενήλικος θα θεωρείτο ψυχοπαθής», δήλωσε μία πηγή στην «Daily Mail».

Ο Bartlam λάτρευε τις ταινίες τρόμου από τότε που ήταν οκτώ χρονών και λίγο πριν το φόνο έβλεπε την ταινία «Saw».

Το δικαστήριο τον χαρακτήρισε εξαιρετικά επικίνδυνο κι έκανε λόγο για ένα νεαρό που τοποθετεί τον εαυτό του σε έναν φανταστικό κόσμο. Τα όρια της πραγματικής ζωής και του φανταστικού θόλωσαν με τρόπο τραγικό, είπε ο εισαγγελέας.

«Δεν υπάρχουν νικητές στην υπόθεση αυτή», δήλωσαν οι γονείς της άτυχης γυναίκας και παππούδες του αγοριού. «Όχι μόνο χάσαμε την Jacqui αλλά χάσαμε μαζί και τον Daniel».