Σκότωσε τον άντρα της μπροστά στα παιδιά της!

Που μπορεί να οδηγήσει ένα μικροκαυγαδάκι, έδειξε η κυρία της ιστορίας μας που σκότωσε το σύζυγό της με το αυτοκίνητο...ενώ στο ίδιο όχημα βρίσκονταν επίσης τα δύο παιδιά τους.



Το ζευγάρι είχε ένα μικρό τσακωμό, όταν το άτυχο θύμα επέστρεψε από την δουλειά του στο σπίτι. Ύστερα, εκείνος για να ξορκίσει τα κακά πνεύματα πήγε σε μία κοντινή παμπ στο Lowestoft.

Οι κατηγορίες θέλουν την σύζυγο και μητέρα Suzanne Knox, να επισκέπτεται επίσης την παμπ ύστερα από δύο ώρες, όπου και τον είδε να κάθεται στο κράσπεδο στο πίσω μέρος του μαγαζιού.

Η ίδια υποστήριξε ότι προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο ακριβώς μπροστά του, αλλά αυτό που κατάφερε ήταν να τον συνθλίψει πάνω στον φράχτη ενός κήπου. Στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το μοιραίο ατύχημα βρίσκονταν και τα δύο τους παιδιά.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι το θύμα πέθανε από πολλαπλά κατάγματα των πλευρών που προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία και κατάρρευση των πνευμόνων.

Η Knox δήλωσε ότι πραγματικά δεν ήθελε να στερήσει την ζωή του συζύγου της, ενώ ο δικαστής μείωσε την ποινή της στους 9 μήνες, αφού στήριξε το ατύχημα σε εσφαλμένη κρίση και υπολογισμό.

Ο σύζυγός μου έχασε την ζωή του και εγώ και τα παιδιά μου πρέπει να ζήσουμε με αυτό, δηλώνει η μητέρα που φοβάται την στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στα παιδιά της τον λόγο για τον οποίο έμειναν χωρίς πατέρα.


ΠΗΓΗ:pamepreveza.gr