10 ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ...


Μέρες που είναι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αρθράκι, ελάχιστο φόρο τιμής, στους ανθρώπους, που για τις αποκριές, ξόδεψαν, ελάχιστα (που λέει ο λόγος) περισσότερο χρόνο για να μασκαρευτούν...
, σε σχέση με όλους εμάς, που απλά αγοράσαμε μία περούκα και βγήκαμε έξω. Δείτε αυτοσχέδιες στολές, πάρτε ιδέες για αυτοσχέδιες στολές, γενικότερα δείτε ιδέες, και αυτοσχεδιάστε για φέτος!

No 10 – Φιγούρα στο σκοτάδι
Μια στολή σίγουρα, έξυπνη, γρήγορη, αλλά με απαραίτητο στοιχείο το σκοτάδι, για να.. δείξει. Ο τύπος πήρε το μαύρο φούτερ του, αγόρασε και από αυτά τα μπαστουνάκια με το χρώμα-νέον μέσα, τα κόλλησε με ταινία, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία πολύ τρομακτική στο σκοτάδι στολή. Αμερικάνικα κόλπα!
No 9  - Για ζευγάρια και μόνο!
Η αλήθεια είναι, πως το συγκεκριμένο βιντεάκι, δεν είναι η επιτομή του γρήγορου και ανέξοδου ντυσίματος. Όμως. Βλέποντας την Μέριλυν με τον Μπεϋζμπολίστα, πιστεύω ότι δεν είναι δύσκολο, ένα ζευγάρι, να ντυθεί Ντέμης Νικολαϊδης – Δέσποινα Βανδή. Έχει και άλλες ιδέες μέσα, γενικά, είναι ένα βίντεο που μπορεί να εμπνεύσει!
Νο 8  - Χειριστήριο wii
Ναι το ξέρω. Είναι αποκριές. Δεν θέλεις να δείξεις πως έχεις περισσότερα κοινά με έναν καμένο Κινέζο, από ότι με έναν cool Έλληνα. ΑΛΛΑ. Αυτός είσαι. Το wii και το Mario Party, είναι μερικά από τα πράγματα, που δίνουν νόημα στον ελεύθερό σου χρόνο. Και ο άνθρωπος που σκέφτηκε αυτή τη «στολή» είναι ο θεός σου. Εγώ τον αγαπάω:
Νο 7 – Ζωγράφος (Bob Ross)
Απλό με δυνατότητες υπερπαραγωγής. Level 1: Μπλουζάκι άσπρο, με μπογιές πάνω, πινέλο -κασκόλ – μπερές, έτοιμος. Level 2: Από πάνω πουκάμισο, με γυρισμένα μανίκια, και περούκα μπουκλωτή!. Level 3: Βάζεις τους φίλους σου, να φτιάξουν ξύλινα περιγράμμα κάδρων, και όλοι μαζί είστε μία… ζωγραφιά! ;) . Tο ακριβές αντίγραφο Bob Ross:
Νο 6 – Ομαδική!
Τα ομαδικά ντυσίματα, είναι πάντα τα καλύτερα (και τα γδυσίματα δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας). Το πολύ γέλιο πέφτει πάντα όταν προτείνουμε τι θα ντυθούμε στις παρέες μας, ενώ όλοι ξέρουμε πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Μια καλή ιδέα πάντως, είναι το Batman Villains (σου λέει). Είσαι Batman; Βρες έναν φίλο τζόκερ, έναν πιγκουίνο, έναν 2-face, μία catwoman, βρες τέλος πάντων άτομα, και κάν’ το. Σαν project, λέει πολύ! Πάρτε ιδέες από εδώ:
No5 Beer-pong
Από εδώ και κάτω, έχω στολές σίγουρα διαφορετικές. Ξεκινάμε, με την τύπισσα που ντύθηκε beer-pong. Το beer-pong είναι πολύ διαδεδομένο στις Η.Π.Α. και αν ψαχτείτε λίγο στο youtube, θα δείτε γιατί! Είναι άρρωστα καλό!
Νο4 – Μυγοσκοτόστρα
Ντάξει, μιλάμε για ΠΟΛΥ καλή δουλειά. Απλό και εύκολο, γρήγορο και ανέξοδο. Νικητής στις καρδιές μας. Θα το προτιμούσα βέβαια σε version μούτζας-μουγοσκοτόστρας!
Νούμερο 3 – Scooby Doo – 2 ζευγάρια
Έξυπνο, εύκολο, γρήγορο, αποτελεσματικό. Είστε 2 ζευγάρια, και ψάχνεται να δείτε τι θα ντυθείτε; Συνδυάστε το. Η φάση είναι, scooby doo. Βρείτε και έναν hardocora να ντυθεί Scooby, και είστε έτοιμοι. Και χωρίς Scooby, rollarei όμως:
Νούμερο 2 – Αδάμ και Εύα
Μία στολή για ζευγάρια, που όμως έχει, και μία πολύ… σωστή version. Υπάρχει η φλώρικη version, που απλά πάνω από κορμάκια (ντάξει δεν θα σου κοστίσει και 0,50 cents αλλά όλα αυτά κάποια μέρα μπορεί να χρειαστούν) βάζεις και τα λελούδια στα επίμαχα σημεία, έτοιμος. Υπάρχει όμως, και η ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ version, που φοράς μόνο εσώρουχο (ή και χωρίς – commando) και με τα λέλουδα στα επίμαχα. Αν το κάνεις αυτό, εγώ υποκλίνομαι:
Νούμερο 1 – Το κορίτσι καζίνο
Ε ναι, οκ. Η τύπισσα το τερμάτισε. Δεν έχω ιδέα πως έφτασε στο χώρο του πάρτυ, ούτε για τη συνολική αξία της στολής. Αξίζει ένα μπράβο όμως, για την όρεξή της. Όχι, ναι!
Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος. Σχολιάστε, προτείνετε και εσείς, γιατί και οι κιτς αποκριές, θέλουν το χαβαλέ τους!