ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''MADE IN STAR''



Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει η παροιμία, αλλά στην περίπτωση της Νικολέτας Ράλλη συνέβη μάλλον το αντίθετο. Η γλυκιά παρουσιάστρια του «Made in Star» έμαθε χθες πως η εκπομπή της δεν θα συνεχιστεί μετά τις γιορτές του Πάσχα. Αν και από το κανάλι δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, φαίνεται πως πολλοί περίμεναν πως θα γινόταν το αντίθετο.

Ωστόσο η απόφαση του Star είναι τη θέση της Νικολέτας να πάρει η Ελεονώρα Μελέτη που θα βρεθεί απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε το χθεσινό ρεπορτάζ της «Espresso».

Αν και ξεκίνησε με αρκετά όνειρα και προσδοκίες, η εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη τελειώνει μάλλον άδοξα και η ίδια θέλησε να σχολιάσει αυτή την κατάσταση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter: «Μόλις συνειδητοποίησα γιατί μου κέρασαν τον καφέ το πρωί στο κυλικείο» έγραψε με νόημα η Ράλλη. Το σίγουρο είναι πως ο καφές ήταν πικρός για τη μελαχρινή καλλονή...

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες η Νικολέτα έμαθε για την απρόσμενη κατάληξη καθώς τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής πίστευαν ότι θα τελείωναν τη σεζόν και οι όποιες αλλαγές θα γίνονταν από τη νέα σεζόν. Αλλωστε και η ίδια διαβεβαίωνε πως και μετά το Πάσχα θα ήταν μαζί μας και δεν περίμενε ότι θα αποχαιρετούσε στα μέσα της σεζόν.

Αν και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φάνηκε ότι στα παρασκήνια δεν τα κατάφερε και πριν από την έναρξη της εκπομπής, όταν ανακοινώθηκε το πρόωρο τέλος, πολλοί ήταν εκείνοι που πρόσεξαν τα δάκρυα που κυλούσαν στο πρόσωπό της. Οι καλά γνωρίζοντες θέλουν τη Νικολέτα να είναι πολύ στενοχωρημένη, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες της, και το κλίμα στα παρασκήνια πολύ βαρύ.

Και μετά τη φουρτούνα, ήρθε η αντεπίθεση, με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να πετούν διαρκώς σπόντες. Ανάμεσα στα όσα έλεγαν ήταν πως την Παρασκευή -μέρα που έχει προσδιοριστεί ως η τελευταία- θα κάνουν πάρτι προσπαθώντας έτσι να δείξουν ότι όχι μόνο δεν στενοχωρήθηκαν, αλλά κοιτούν μπροστά και δεν το βάζουν κάτω.

Ο Νάσος Γουμενίδης κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού και αστείου σημείωσε πως από την επομένη εβδομάδα θα μπορούν να βλέπουν τηλεόραση από το πρωί έως το βράδυ, αφήνοντας έντεχνα το υπονοούμενο ότι οι ίδιοι δεν θα βρίσκονται στην οθόνη. Το κανάλι ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει προσπάθεια οι περισσότεροι από τους συνεργάτες της συγκεκριμένης εκπομπής να απασχοληθούν σε άλλες ζώνες.


ΠΗΓΗ:Espressonews.gr