FACEBOOK : ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ PROFILES



Παρά τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις για υποχρεωτική μετάβαση στο Facebook Timeline στις 30 Μαρτίου 2012 για όλα τα pages από την ομάδα του Facebook, το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλαν οι ιδιοκτήτες facebook fanpages ανάγκασε τον Zuckerberg και την παρέα του να κάνουν ένα βήμα πίσω.



Παρά το μεγάλο μπαμ που έγινε στην αρχή με πολλά και μεγάλα pages να γυρνάνε σε Timeline, το facebook δεν κατάφερε να πείσει τους μικροϊδιοκτήτες σελίδων και να τους κάνει να αλλάξουν την εμφάνιση των fanpages τους.

Αντιθέτως μάλιστα, το διεθνές facebook cause κατά του Timeline συγκέντρωσε περισσότερα από 54.700.000 likes σε 2 μήνες, γεγονός που έκανε τους ιθύνοντες του facebook να ξανασκεφτούν το όλο θέμα και να θέσουν υπό αμφισβήτηση το τεράστιο update της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλλον μιλάμε για την πρώτη «μικρή νίκη» των απλών χρηστών, αφού από το Γραφείο Τύπου του Facebook εξεδόθη ανακοίνωση η οποία αναφέρει πως ουσιαστικά τα Timelines μπαίνουν «στον πάγο» επ’ αόριστον και όλοι οι χρήστες υποχρεούνται να επιστρέψουν άμεσα στα παλιά profiles μέσω αυτού του συνδέσμου, μέχρι νεωτέρας.

Μοιραστείτε άμεσα το άρθρο για να μάθουν όλοι οι φίλοι σας την πολύ σημαντική εξέλιξη!