ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ!
O Jason ήταν ένας 24χρονος ομοφυλόφιλος και ο ο Paul ήταν τρανσέξουαλ που γεννήθηκε γυναίκα και αργότερα συνειδητοποίησε πως προτιμούσε να είναι, να φέρεται και να ζει ως άνδρας. Ο Jason έμαθε μόλις κιόλας στο δεύτερο ραντεβού του με τον Paul την ιστορία της ζωής του και το μυστικό του.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα οι δύο άντρες συγκατοίκησαν. Αφού πέρασαν έξι μήνες σχέσης ο Paul έμεινε έγκυος! Πιο συγκεκριμένα, ο Paul είχε ακόμη γυναικεία όργανα αναπαραγωγής και η σύλληψη ήρθε όταν παρέλειψε μία δόση τεστοστερόνης η οποία ως τότε τον βοηθούσε στο να μην μείνει έγκυος!

Η ρήξη δεν άργησε να έρθει στο ζευγάρι. Ο Jason δεν ήθελε να γίνει πατέρας, και αισθανόταν να ασφυκτιά μέσα σε μια σχέση που δεν έπρεπε να είναι έτσι αφού ο Paul άρχισε να μοιάζει όλο περισσότερο σε γυναίκα.

Τελικά το μωρό ήρθε στον κόσμο και οι συνεχείς καβγάδες οδήγησαν το ζευγάρι σε χωρισμό με αποτέλεσμα ο ο Jason να βλέπει την κόρη του μόνο μια φορά το μήνα, αφού τα διαδικαστικά της υπόθεσης για την επιμέλειά της είναι ακόμα υπό επεξεργασία και ο Paul να ξαναπροσπαθεί να γίνει άνδρας με ενέσεις τεστοστερόνης. Το μικρό κορίτσι έχει πλέον δυο μπαμπάδες...ΠΗΓΗ:madata.gr, Σοφία Ζ