Μετακομίζει ο "Όμορφος κόσμος"




Μετακομίζει απόψε ο Γρηγόρης… γιατί αλλάζει η μέρα και η ώρα μετάδοσης της εκπομπής του. Ο «Όμορφος κόσμος» του πλέον θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 10.00 και όχι κάθε Σάββατο στις 9.00, μιας και από αυτό το Σάββατο βγαίνει στον αέρα μέσα από το Μεγάλο Κανάλι, το νέο τηλεπαιχνίδι «Minute to win it», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.



Ο Γρηγόρης ,ξεκινά σήμερα ένα απίστευτο ταξίδι, εντός και εκτός Αθηνών, αναλαμβάνοντας να παραδώσει δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λαμβάνει μια φωτογραφία από μια θαυμάστριά του, και με τη σειρά του, μέσω της εκπομπής, στέλνει 10 ευρώ σε έναν φίλο του στην Αθήνα.

Ακόμη συναντάει την Αθηνά Οικονομάκου και της δίνει ένα κόσμημα από έναν θαυμαστή της, στην συνέχεια η Αθηνά στέλνει το αγαπημένο της φουλάρι στον καλύτερό της φίλο στην Θεσσαλονίκη. Επίσης ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου λαμβάνουν ένα ζευγάρι γυαλιά και στέλνουν ένα τάπερ με σπιτικό φαγητό σε μια φίλη τους.

Λίγο πιο παραδοσιακά κινείται ο Τάκης Σπυριδάκης, ο οποίος λαμβάνει ένα μαχαίρι από την Κρήτη και στέλνει ένα φλασκί σε έναν καλό του φίλο στο Βόλο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραλαμβάνει ένα κρητικό μαντήλι και στέλνει ένα κομπολόι σε έναν παλιό του φίλο και για το τέλος αφήνει τον Τρύφωνα Σαμαρά και του δίνει ένα δαχτυλίδι από την μεγαλύτερή του θαυμάστρια και μεταφέρει για λογαριασμό του ένα βιβλίο, σε έναν καλό του φίλο.


ΠΗΓΗ:Zougla.gr