ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ !!!


Λίγη ώρα αφότου η ΑΕΚ έλεγε επισήμως ...ότι αρνήθηκε νέα πρόταση της Ντνιέπρ για τον Κώστα Μανωλά, τελικά τον πούλησε στην ομάδα της Ουκρανίας!

Την μεταγραφή επιβεβαιώνει επισήμως η ΠΑΕ ΑΕΚ και οι όροι της συμφωνίας, όπως τους δίνει η Ένωση, προκαλούν... μια εντύπωση: Η μεταγραφή γίνεται αντί 100.000 ευρώ αλλά η Ντνιέπρ δίνει στην ΑΕΚ άλλες 600.000 ευρώ και οι δύο ομάδες υπέγραψαν συμφωνητικό, με το οποίο οι Ουκρανοί έχουν τον πρώτο λόγο για να αποκτήσουν άλλο παίκτη από τους Κιτρινόμαυρους μέχρι τις 31/8.


Καθοριστικό ρόλο στο να γίνει τώρα η μεταγραφή έπαιξε και ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος πίεζε συνεχώς τη διοίκηση της ΑΕΚ να πουλήσει τώρα τον παίκτη, προφανώς επειδή ο ίδιος ενεργεί ως μάνατζερ του...

Οπως και να έχει, ο Μανωλάς είναι πλέον παίκτης της Ντνιέπρ, ο θείος-μάνατζερ είναι απολύτως ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και ο Νίκος Κωστένογλου θα παρακαλάει πλέον τον Υψιστο να του ρίξει... ουρανοκατέβατο κάποιον κεντρικό αμυντικό στα Σπάτα γιατί στην ομάδα έμειναν μόνο ο Τραϊανός Δέλλας και ο... Έλφαρ Χέλγκασον.

Τι έλεγαν νωρίτερα...

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έδινε επισήμως μέσω του γραφείου Τύπου, το μεσημέρι της Πέμπτης, ότι οι Ουκρανοί κατέθεσαν στην ΑΕΚ, μέσω του Αρναρ Γκρέταρσον, την τελική τους πρόταση, που έφτανε στις 500.000 ευρώ (στο ταμείο της ΑΕΚ θα έμπαιναν λιγότερα από 300.000) και ποσοστό μεταπώλησης 10%, με τη διοίκηση να αποφασίζει την απόρριψη τους καθώς θέλει 800.000 ευρώ.


Η Ντνιέπρ έλεγε (αποδείχθηκε ότι δεν το εννοούσε τελικά) ότι δε θα κάνει κι άλλη πρόταση και ο Μανωλάς ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιο του.

Συνάντηση Οικονομόπουλου-Δημητρέλου

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα -απόγευμα Πέμπτης- ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χάρης Οικονομόπουλος έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Ανδρέα Δημητρέλο, με θέμα συζήτησης προφανώς το τι θα γίνει με τα 2 εκατ. ευρώ που φέρνει ο Οικονομόπουλος με τον Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ.

Δευτέρα η συνέντευξη Τύπου

Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αλλά τελικά αναβλήθηκε και μετατέθηκε για την Δευτέρα.

πηγή: 24wro.blogspot.com