ΤΑΞΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ !


Ταξί καταπλάκωσε επτά εργαζόμενους σιδηροδρομικού σταθμού


Επτά εργαζόμενοι σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Κάρντιφ τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν ένας οδηγός ταξί τους καταπλάκωσε με το αυτοκίνητό του, ύστερα από μια λογομαχία μεταξύ αυτού και ορισμένων εργαζόμενων. Οι επτά άνδρες παρέμεναν αιμόφυρτοι στην άσφαλτο και οι γιατροί ισχυρίστηκαν ότι αρκετοί γλίτωσαν ως εκ θαύματος από το θάνατο.

Ο οδηγός έχει συλληφθεί από την αστυνομία ως ύποπτος για απόπειρα φόνου.

Οι περαστικοί έμεινα άφωνοι από τη σκηνή της σφαγής, καθώς το περιστατικό έλαβε χώρα μόλις 200 μέτρα μακριά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πρωτεύουσας της Ουαλίας.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είδα τη λογομαχία μεταξύ του οδηγού και των εργαζόμενων και μετά το ταξί έφυγε. Λίγο αργότερα επέστρεψε και τους χτύπησε με το αυτοκίνητο», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Και οι εφτά εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κάρντιφ, οι οποίοι υποφέρουν από μια σειρά σοβαρών τραυματισμών, ακόμα και στη σπονδυλική στήλη. Ωστόσο, κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

«Ο 28χρονος οδηγός συνελήφθη στη σκηνή του περιστατικού, με την υποψία για απόπειρα δολοφονίας, και κρατείται από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα αρχεία που καταγράφηκαν από τις κάμερες της περιοχής και προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία από τους κατοίκους και τους αυτόπτες μάρτυρες», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Άκουσα έναν θόρυβο και όταν γύρισα τη πλάτη μου, είδα επτά άνδρες να βρίσκονται αιμόφυρτοι στο έδαφος. Αρχικά πίστεψα ότι ήταν νεκροί, καθώς δεν κινούνταν. Τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά εμφανίστηκαν αμέσως και οι υπόλοιποι πεζοί έσπευσαν να βοηθήσουν», δήλωσε ένας άλλος μάρτυρας.