Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ !

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision, ξεχώρισε μέσα από το X-Factor για την εντυπωσιακή φωνή της και για το γλυκό της χαμόγελο. Αμέσως μετά το παιχνίδι συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά και η αρχή για μία καριέρα στο τραγούδι έγινε με τον καλύτερο τρόπο!




Τις τελευταίες μέρες το όνομά της και το “Aphrodisiac” έχουν γίνει συνώνυμο της Eurovision. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που δοκιμάζει την τύχη της! Βέβαια, τότε δεν κατάφερε να πάει μακριά ωστόσο δεν πτοήθηκε και ήταν σίγουρη πως θα έχει και πάλι την ευκαιρία.




“Την πρώτη φορά το τραγούδι διέρρευσε (γέλια) θα δούμε για την επόμενη αν είναι το σωστό timing, το σωστό τραγούδι... Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία!”, είχε αποκαλύψει στο TLIFE κατά την διάρκεια μιας μοναδικής φωτογράφησης που είχε κάνει το καλοκαίρι του 2010.




Τότε, η Ελευθερία είχε ποζάρει στο φακό του TLIFE και μας είχε μιλήσει για την μόδα. Σήμερα σου παρουσιάζουμε το backstage της μοναδικής φωτογράφησης για να να την απολαύσεις κι εσύ, όπως δεν την έχεις ξαναδεί!







Δες τα backstage της φωτογράφησης: