Μπήκαν στο νεκροτομείο να ληστέψουν 20χρονο πεθαμένο




Το κουβάρι μιας πολύ περίεργης υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές στο Βόλο, μετά τη διάρρηξη στο νεκροτομείου του Αχιλλοπούλειου, όπου φυλάσσονταν προσωρινά το πτώμα ενός 20χρονου μοτοσυκλετιστή, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο το περασμένο Σάββατο.



Σύμφωνα με το thisisvolos.gr, η σορός είχε μεταφερθεί εκεί προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή. Ο 20χρονος είχε χάσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του δικύκλου του, στη λεωφόρο Καζανακίου, ενώ κατευθυνόταν προς την τη Ν. Ιωνία.

Το όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και ο 20χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η συνεπιβάτης του, μια 32χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε τραυματισμένη και εκτός κινδύνου για τη ζωή της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Πριν τη διακομιδή της σορού του άτυχου παλικαριού στην Ιατροδικαστική, το άψυχο σώμα του τοποθετήθηκε στο νεκροτομείο. Εκεί, λίγες ώρες αργότερα, άγνωστοι διέρρηξαν τον χώρο, αναζητώντας όπως όλα δείχνουν το πτώμα του νεαρού.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πως η σορός του 20χρονου φυλάσσονταν στο νεκροτομείο και δεν δίστασαν να εισβάλλουν στο χώρο, να το εντοπίσουν και να ψαχουλέψουν στα ρούχα του νεκρού.

Οι κινήσεις τους δεν έγιναν αντιληπτές από τους φύλακες του Νοσοκομείου που μόλις είχαν ολοκληρώσει την περιπολία τους. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, «οι δράστες πιθανόν να ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ:Star.gr