Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ

Η Θεσσαλονίκη σβήνει αύριο τα φώτα για μία ώρα

Συμβολικά θα σβήσει τα φώτα για μία ώρα σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης.....


(Λευκός Πύργος, Τρίγωνο Επταπυργίου, Κεντρικό Δημαρχείο), ο δήμος Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σάββατο. Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Ώρα της Γης» που πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά υπό τη διοργάνωση της WWF.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης η εθελοντική ομάδα «Greenparty» της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Ελευθέρων Χώρων που έχει αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης, προσκαλεί όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν σβήνοντας τα φώτα το βράδυ του Σαββάτου από τις 8:30μμ- 9:30μμ, ώστε να στείλει η Θεσσαλονίκη το δικό της αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, η ομάδα του «Greenparty» θα συμμετέχει την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 στην εξόρμηση καθαρισμού στις εκβολές Λουδία, στο πλαίσιο των εθελοντικών καθαρισμών που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Αξιού- Λουδία- Αλιάκμονα. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής, στις 9:30πμ, μπροστά από το Άγαλμα του Βενιζέλου στην Αριστοτέλους, όπου για το σκοπό αυτόν θα υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο, δωρεά-χορηγία του ΟΑΣΘ.

Με τις δυο παραπάνω δράσεις, η νεοσύστατη ομάδα της αντιδημαρχίας ξεκινάει το δικό της αγώνα ευαισθητοποίησης και υλοποίησης όσο το δυνατόν ουσιαστικότερων δράσεων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, ενώ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και η σχετική ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.greenparty.gr.
Thestival.gr


Μη ξεχάσετε να ρίξετε και μια ματιά στο καινούργιο ενημερωτικό βιντεάκι του News4u-net