Α. ΚΑΝΑΚΗΣ: Ρακέτες με τη... σούπερ σέξι φίλη του! Δείτε φωτογραφίες...

Ο παρουσιαστής των "Ράδιο Αρβύλα" πήγε ...
μόνος στην παραλία του beach bar και ξεκίνησε να παίζει ρακέτες παρέα με μία εντυπωσιακή φίλη του, στη θέα της οποίας - ειδικά όταν είναι με πλάτη στο φακό - θα πάθετε ένα... σοκ!



Στη Χαλκιδική παρέμεινε ολόκληρο τον Ιούλιο ο 43χρονος παρουσιαστής, συνδυάζοντας για ένα ακόμη καλοκαίρι δουλειά και διακοπές, καθώς διευθύνει το beach bar Μόλος στην παραλία Χανιώτης και το κλαμπ Angels στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο καλός του φίλος, γενικός διευθυντής προγράμματος ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος φιλοξενήθηκε και πάλι στην εξοχική κατοικία του που βρίσκεται στην παραλία Χανιώτης.

Ο παρουσιαστής των "Ράδιο Αρβύλα" το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε μόνος στην παραλία του beach bar και ξεκίνησε να παίζει ρακέτες παρέα με μία εντυπωσιακή φίλη του.

«Ο Αντώνης την επιλέγει συχνά για συμπαίκτριά του στις ρακέτες, αφού οι δυο τους έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Για να ξεκουραστούν ενδιάμεσα, κάνουν μαζί βουτιές στη θάλασσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Έτσι και αλλιώς ακόμη και όταν φλερτάρει ο Αντώνης, δεν θέλει να αφήνει περιθώρια σχολίων στους γύρω του», περιγράφει στο "ΟΚ!" θαμώνας του beach bar.

Γύρω στις επτά το απόγευμα στον Μόλο εμφανίστηκε και ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στη βόρειο Ελλάδα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δύο φίλοι παρέμειναν μέχρι αργά στο beach bar, ενώ μετά τις δέκα το βράδυ δείπνησαν σε παραλιακή ταβέρνα της περιοχής, πριν συνεχίσουν τη διασκέδασή τους μετά τα μεσάνυχτα στο κλαμπ Angels της Καλλιθέας.
markos.tv