Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια




Ο Ιούνιος ξεκινά με ανέμελες στιγμές και ...όμορφες διαδρομές που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε νέα και ενδιαφέροντα πράγματα μαζί με το ταίρι σας. 

Η πολυαστρία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τις διακοπές και τις ερωτικές αποδράσεις σε μέρη με καλοκαιρινό σκηνικό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 5 του μήνα φέρνει κάποια μελτέμια στη σχέση σας που γρήγορα θα ξεχάσετε. Από τις 7 του μήν,α ο Ερμής εισέρχεται στον οίκο του σπιτιού και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν σχέσεις με μέλη της οικογένειας ενώ η αποκάλυψη κάποιων μυστικών πιθανόν γύρω στις 11 του μήνα να σας οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συμπεριφορές

. Το τελευταίο πενθήμερο του μήνα σίγουρα η επικοινωνία με το έτερο ήμισυ είναι πιο θερμή και συνάμα πιο ερωτική. Ζεστά, αν όχι καυτά τετ- α- τετ, αναζωπυρώνουν τη φλόγα του έρωτά σας και αγκαλιάζουν τη σχέση σας. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι πολύ πιθανόν να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο που θα κάνει πιο άνετες τις μετακινήσεις σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου ευνοεί νέες και πολλές γνωριμίες που θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσετε και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης στους Διδύμους το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ίσως αλλάξει τη γνώμη σας για μια σχέση που είχε διακοπεί ή είχε παραμείνει σε εκκρεμότητα. Είναι πολύ πιθανόν ο έρωτας να ξαναγεννηθεί όπως επίσης πιθανόν είναι δύο χείλη να ενωθούν μόνο για μια στιγμή. Το τρίγωνο του Άρη με τη Μαύρη Σελήνη στις 13 Ιουνίου ίσως δώσει φτερά σε ένα φλερτ που έχει προκύψει μέσα στο χώρο εργασίας, καθώς εσείς δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο και βρίσκετε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε πιο πέρα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και τον Ερμή στο Λέοντα ένα νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει σαν ήλιος και με τις όμορφες αχτίδες του να φωτίσει τον ουρανό σας.

Ταύρος



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορεί ο Δίας να αποχωρεί από το δικό σας ζώδιο όμως η εύνοια και η τύχη του θα αυξηθεί κατά ποσότητα, μέγεθός και αριθμό. Και αυτό γιατί εισέρχεται στον τομέα των συναισθηματικών και υλικών απολαβών που για εσάς δεν είναι απλά σημαντικός είναι κεφαλαιώδης. Περιμένετε λοιπόν καλούδια και όμορφα δώρα τόσο στην συναισθηματική όσο και στην οικονομική ζωή. Από την άλλη, η παρουσία του Άρη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου σας κινητοποιεί, προκειμένου να λύσετε τους γόρδιους δεσμούς με το παρελθόν και να απολαύσετε το τώρα και τις χαρές του παρόντος. Γύρω στα τέλη του μήνα με τον Δία και τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, καλό θα είναι να αποφύγετε πάθη και μυστικά που μπορούν να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που θα μετανιώσετε ή θα σας κάνουν να ντραπείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με το πέρασμα του Δία στους Διδύμους ξεκινάει μια πολύ ευτυχής περίοδος της ζωής σας που θα αισθανθείτε αγάπη, θα νιώσετε ασφάλεια και παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε που θα πείτε το πολυπόθητο «δέχομαι». Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου πενθημέρου θα νιώσετε την καρδιά σας να πάλλεται από τα σκιρτήματα του έρωτα από τις πρώτες κιόλας μέρες της εισόδους του. Παράλληλα η Αφροδίτη, αν και ανάδρομη, παρουσιάζει ευκαιρίες να νιώσετε καλά και να απολαύσετε τον έρωτα. Μπορεί να αγαπάτε τη σταθερότητα αλλά εκείνη μέσα από το ζώδιο των Διδύμων πέρα από στιγμές γεμάτο σκέρτσο, παιχνίδι και ξεγνοιασιά δεν μπορεί να σας εγγυηθεί κάτι περισσότερο. Τέλος, η παρουσία του Άρη στον οίκο των ερωτικών μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο ή εχθρό σας διότι ναι μεν σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κινηθείτε αλλά μπορεί και να σας θυμώσει και να δείξετε και το άλλο σας πρόσωπο.



Δίδυμοι



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Ιούνιος σας κάνει ποδαρικό με τον θεό της τύχης να επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο. Γεμάτος υποσχέσεις και φιλόδοξα σχέδια έρχεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωή σας προσφέροντας σας ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αργήσετε να αρπάξετε από τα μαλλιά. Από την άλλη ο θεός του πολέμου δεν έχει ακόμα... ξεκουμπιστεί από τον οίκο του σπιτιού και ως εκ τούτου οι εντάσεις και αψιμαχίες σας κρατούν σε ανησυχία. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σας επηρεάζει άμεσα, καθώς θέματα που αφορούν το σύντροφο θα ανακινήσουν συναισθήματα και πιθανόν να επιφέρουν και αλλαγές σε πολλούς τομείς. Από την άλλη με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου, προοιωνίζοντας πρωτοβουλίες και βήματα που θα επηρεάσουν όλο σας το είναι.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο ρίχνετε μια ματιά πίσω σας και σύντομα αλλάζετε γνώμη σχετικά με το αν σας ενδιαφέρει ή όχι ένα πρόσωπο που είχατε φλερτάρει ή ήσασταν μαζί στο παρελθόν. Επιπρόσθετα, η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη αλλάζει την οπτική σας για τις σχέσεις και σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις χωρίς απαραίτητα να σημαίνει πως θα είναι και οριστικές. Ταυτόχρονα, ο Δίας εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και πλέον πιο αισιόδοξοι και πιο ανέμελοι θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι που μπορεί να είναι λάθος, αρκεί να έχετε την χαρά της περιπέτειας. Που θα σας οδηγήσει όλο αυτό; Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, δεδομένου ότι θέλετε να ζήσετε τον έρωτα με προορισμό το άγνωστο. Τέλος, οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου με τον Κρόνο ορθόδρομο από τις 25 του μήνα ίσως μέσα από κάποια γεγονότα αποφασίσετε να ξεκολλήσετε από έναν έρωτα που έχει τελειώσει εδώ και καιρό.



Καρκίνος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτά που βαθιά μέσα στη ψυχή του βιώνει ο σύντροφός σας έρχονται να συνταυτιστούν με τα δικά σας ανείπωτα συναισθήματα και να σας ενώσουν με συνεκτικούς δεσμούς τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Η παρουσία του Ερμή από τις 7 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο αυξάνει το σήμα που λαμβάνουν οι διαισθητικές σας κεραίες και συνάμα σας επιτρέπουν να ανοίξετε δίοδο επικοινωνίας μέσα από μια λογικό-συναισθηματική προσέγγιση. Αναμφισβήτητα, διάθετε το ταλέντο της συναισθηματικής κατανόησης και σε πολλές περιπτώσεις θα μπορέσετε να αποτελέσετε τον αποσυμπιεστή της πίεσης μέσα στη σχέση. Από τη άλλη όμως ίσως κάπου πικραθείτε από κάποια επικριτικά σχόλια στα οποία η άλλη πλευρά αδυνατεί να αντιληφθεί ότι καταφεύγει. Ευτυχώς η παρουσία του Δία στους Διδύμους μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο ανά πάσα στιγμή.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το παρελθόν σας κυνηγά και έτσι βρίσκεστε να ξαναπαίζετε στην ίδια ταινία με τα ίδια πρόσωπα. Ίσως σας είναι δύσκολο να μιλήσετε για τα ερωτικά σας στους άλλους φοβούμενοι την αντίδραση ή την επίκρισή τους και για αυτό είτε αποφεύγετε τις επαφές είτε καταφεύγετε σε δικαιολογίες ή ψεύδη. Μετακινήσεις με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα σας δυσκολεύουν καθότι η καθημερινή επαφή και τριβή δεν σας επιτρέπει να κινείστε όπως θα θέλατε. Η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο μέχρι περίπου τα τέλη του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να ξεγλιστράτε από τη λογική και να μιλάτε στο συναίσθημα των άλλων. Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα στις 24 Ιουνίου φέρνει εκκεντρικά και καταλυτικά γεγονότα που συνδέονται με τις σχέσεις σας. Το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν πράγματα που απεύχεστε είναι πολύ πιθανόν.



Λέων


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η κοινωνική ζωή σάς κρατά σε εγρήγορση και συνάμα σάς δίνει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ μέσα από κοινές εμφανίσεις σε ευχάριστες συγκεντρώσεις. Διακοπές μαζί με φίλους είναι πολύ πιθανές ενώ τα ερωτικά σας σχέδια θα ανανεώνονται συνεχώς. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο πέρα από έξοδα φέρνει και παράπονα. Ίσως θα θέλατε κάτι παραπάνω από το έτερο ήμισυ ή εξετάζοντας τις λεπτομέρειες των πραγμάτων νιώθετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι. Αν και έχετε ταλέντο στο να επιβεβαιώνετε ότι έχετε δίκιο, χρειάζεται να παραδεχτείτε ότι διυλίζετε τον κώνωπα όχι γιατί φταίει ο σύντροφος σας αλλά γιατί εσείς δεν μπορείτε να μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιες καταστάσεις που διέπουν αυτή την περίοδο της ζωής σας. Στο τέλος του μήνα, ίσως χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή ανάμεσα στο ταίρι σας και ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Φίλοι και γνωστοί σας καλούν σε εκδρομές και διακοπές που σας επιτρέπουν πέρα από το καλοκαίρι να χαρείτε και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν κάποια πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε να σας προσελκύσουν το ενδιαφέρον και μέσα σε ένα κλίμα χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς να προσπεράσετε κάποια εμπόδια και να ζήσετε ανέμελες ερωτικές στιγμές. Με την Αφροδίτη ανάδρομη τα πράγματα είναι ρευστά και ως εκ τούτου ίσως χαθείτε για λίγο ίσως ξαναβρεθείτε ή πιθανόν στο φως της ημέρας να δείτε τα πράγματα αλλιώς. Η παρουσία του σχολαστικού Άρη στον 2ο δεν θα σας αφήσει να χαρείτε, αφού συνεχώς αναζητά κάτι καλύτερο. Αποφύγετε να ξοδευτείτε σε καταστάσεις για τις οποίες στη συνέχεια θα επικρίνετε τον εαυτό σας ή διαφορετικά φανείτε πιο επιεικείς και δείτε αυτές τις εμπειρίες ως ευκαιρία για να μάθετε να εκτιμάτε αυτά που έχει ο κάθε ένας



Παρθένος


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Στην αστρολογική σκακιέρα τα δεδομένα αλλάζουν και πλέον το παιχνίδι του έρωτα παίρνει άλλη τροπή. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 4 Ιουνίου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι ενώ η είσοδος του Δία δίνει εύνοια όσο αφορά την έξωθεν εικόνα και τη δημόσια ζωή. Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο , σταθερή αξία και αυτό το μήνα, επιδιώκει να σας δυναμώσει και σε κάποιες περιπτώσεις να σας σκληρύνει. Ίσως εξοργιστείτε και εσείς οι ίδιοι με τον κυνισμό που αντιμετωπίζετε τα πράγματα πόσο μάλλον η άλλη πλευρά που έχει ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα και αγάπη. Στα τέλη του μήνα κάποια ξαφνικά γεγονότα θα φέρουν τα πάνω – κάτω στην ερωτική σας ζωή και πιθανόν να επιφέρουν αλλαγές που ζυμώνονταν επί καιρό αλλά ως τώρα οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει για να τις δεχτείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μπορεί να γοητευτείτε από πνευματώδη πρόσωπα που πέρα από όμορφο νου να διαθέτουν και ένα καλό όνομα ή μια καλή δουλειά. Όμως στη συνέχεια θα αλλάξετε γνώμη, πιθανότητα γιατί θα αισθανθείτε ότι δεν ταιριάζουν με τις επιλογές που πρεσβεύει η κοσμοθεωρία σας. Η παρουσία του Άρη στον 1ο σας δίνει όλο το θάρρος που χρειάζεστε για να κινηθείτε αλλά δεν σας οπλίζει με ψυχραιμία εκεί που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένατε. Από τις 7, με τον κυβερνήτη σας στον 11ο οίκο σίγουρα θα βρίσκεστε συνέχεια έξω με φίλους και γνωστούς ενώ δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις και μετακινήσεις να προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το τελευταίο πενθήμερο, αν και θα δοκιμάσετε να παλέψετε τη μοναξιά ίσως τελικά αισθανθείτε ότι τη χρειάζεστε, προκειμένου να επανακτήσετε πρώτα την καλή σχέση με τον εαυτό σας.




Ζυγός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα θα είστε κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι, δεδομένου ότι το έτερο ήμισυ έχει άπλετο χρόνο για εσάς και δεν παραλείπει μέρα να κάνει και να λέει πράγματα που σας ενθουσιάζουν και συνάμα ανατροφοδοτούν τον έρωτά του για σας. Μίνι αποδράσεις θα σας ανανεώσουν και συνάμα θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να συζητήσετε για ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με την εξέλιξη της σχέσης σας. Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν το σύντροφό σας και σας επιφυλάσσει επίσης πολλές χαρές. Το μόνο αγκάθι είναι ο Άρης στον 12ο που ταράζει τον ύπνο σας με δυσάρεστες αναμνήσεις ή προβλήματα που ακόμα δεν έχουν λυθεί. Η λύση είναι μία, βαθιές αναπνοές, θετικές σκέψεις και ξυπνήσετε και το έτερο ήμισυ να περάσετε τη νύχτα μαζί.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα είστε κάπως επιφυλακτικοί, δεδομένου ότι τα λάθη του παρελθόντος σας έχουν γίνει εμμονή με αποτέλεσμα να κοιτάτε πίσω αντί μπροστά. Από την άλλη, κάποια γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την οικία σάς έχουν κουράσει με αποτέλεσμα να χάνετε τη διάθεση σας. Ευτυχώς που το συμπάν φροντίζει για εσάς χωρίς εσάς και ένα πρόσωπο που του αρέσετε σας προσεγγίζει και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μπορεί να μην ενδώσετε εύκολα αλλά σίγουρα θα γοητευτείτε από αυτό το φλερτ ενώ δεν θα αποτρέψετε το φανερό πια θαυμαστή σας να ξαναπροσπαθήσει. Η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου επηρεάζει θετικά την επικοινωνία σας και πιθανόν να αποφασίσετε να ακολουθήσετε μια καινούργια ερωτική διαδρομή.



Σκορπιός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η πολυαστρία στον 8ο οίκο προοιωνίζει μια περίοδο γεμάτη πάθος και βαθιά συναισθήματα που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο σας και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η ερωτική ατμόσφαιρα με την είσοδο του Δία στους Διδύμους αποκτά έναν αέρα ανανέωσης ενώ δεν αποκλείεται κατά τη θητεία του στον οίκο του σεξ να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ταξίδι του μέλιτος. Κάποια φιλικά πρόσωπα ίσως διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο από όσο τους προσφέρετε με αποτέλεσμα να νιώσετε πίεση και να απομακρυνθείτε. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να τους πείτε την αλήθεια, εκτός αν δεν σας ενοχλεί που ρίχνουν τις ευθύνες στο σύντροφό σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων ίσως μετακινηθείτε μαζί με το ταίρι σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με έντονη την ερωτική επιθυμία και όπλο σας την ακαταμάχητη γοητεία σας καταφέρνετε να ζήσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές και όμορφες εμπειρίες. Ίσως δεν βιαστείτε να κατασταλάξετε, εάν ένα πρόσωπο σας ταιριάζει διότι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ και δεν θέλετε να χάσετε την πιθανότητα να δοκιμάσετε κάτι νέο. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου υποδεικνύει μια περίοδο που πολλά πρόσωπα θέλουν να σας γνωρίσουν, καθώς νιώθουν κοντά σας ζεστασιά και εμπιστοσύνη. Αποφεύγοντας κάποια πρόσωπα η φλόγα που θα ανάψει στην καρδιά τους δεν θα σβήσει εύκολα και θα τολμήσουν να σας πολιορκήσουν. Ευτυχώς εσείς έχετε το ταλέντο να κρατήσετε αποστάσεις, εάν το επιθυμείτε χωρίς να πείτε ή να κάνετε κάτι.



Τοξότης


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος σας επιφυλάσσει προκλήσεις που θέλουν αρκετή ενέργεια για να τις αντεπεξέλθετε. Ευτυχώς, αυτό δεν επηρεάζει τη σχέση σας, αντίθετα μπορείτε να αφιερώσετε μέρος του πολύτιμου χρόνου σας με μεγαλύτερη χαρά σε σχέση με το παρελθόν. Παράλληλα, η πολυαστρία στους Διδύμους σας επιφυλάσσει πολλές και διαφορετικού είδους εκπλήξεις που όχι μόνο θα ανανεώσουν τη σχέση αλλά θα την κάνουν πιο ξέγνοιαστη και χαρούμενη. Κάτι καινούργιο που θα ξεκινήσετε μέσα στη σχέση θα αλλάξει την καθημερινότητα σας προς το καλύτερο. Ευνοούνται διακοπές και μετακινήσεις στο εξωτερικό ενώ πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να αλλάξετε τόπο διαμονής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η ανάδρομή φορά της Αφροδίτης είναι πολύ πιθανόν να φέρει στη ζωή σας πρόσωπα που είχατε ξεγράψει ή ξεχάσει. Το ενδεχόμενο να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία είναι πολύ πιθανόν αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στη συνέχεια θα παραμείνετε μαζί. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να αποφασίσετε να χαράξετε νέα πορεία, χωρίς ωστόσο να έχετε συγκεκριμένο πλάνο. Μπορεί μέχρι τώρα να ήσασταν στο κλαμπ των εργένηδων όμως τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν κατά τη θητεία του Δία στους Διδύμους. Σίγουρα θα περάσετε από πολλές περιπέτειες πριν καταλήξετε στο πρόσωπο που σας ταιριάζει αλλά αυτό θα σας κάνει καλό διότι δεν θα έχετε την ανάγκη να ψάξετε για κάτι καινούργιο.



Αιγόκερως



ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Οι έγνοιες που έχετε για θέματα καριέρας και σταδιοδρομίας επηρεάζουν τη διάθεση σας και πολύ εύκολα είτε διαφωνείτε είτε καυγαδίζετε με το έτερο ήμισυ που έχει θετικές προθέσεις και κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να σας πλησιάσει. Πιθανόν το ταίρι σας να κάνει διακοπές χωρίς εσάς, γεγονός που από τη μια θα σας ενοχλήσει αλλά από την άλλη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις και να ξαναβρεθείτε ενώ θα είστε πιο ήρεμοι και απαλλαγμένοι από τα άγχη της δουλειάς. Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο δείχνει ότι από την πλευρά του συντρόφου θα υπάρχει κατανόηση, παρόλο που δεν θα λείψουν κάποια παράπονα. Οι γεννημένοι του α' δεκαήμερου ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης που θα σοκάρουν ή θα επηρεάσουν τη δομή της οικογένεια σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο τομέας που σας απασχολεί πιο πολύ είναι ο επαγγελματικός και ως εκ τούτου ο έρωτας αυτό το μήνα έχει επουσιώδη ρόλο στη ζωή σας. Εκείνος βέβαια δεν έχει την ίδια γνώμη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σας και να σας αναγκάσει να του ανοίξετε την πόρτα. Με τον Έρμη στον 7ο σίγουρα θα χτιστούν κάποιες γέφυρες επικοινωνίες που θα σας χρησιμέψουν στη συνέχεια, όταν πλέον και εσείς θα είστε πιο πρόθυμοι. Σε πρόσωπα του παρελθόντος έχετε κλείσει τους δρόμους επιστροφής και οι όποιες προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Δεν είστε διατεθειμένοι να πονέσετε ξανά. Από τα τέλη του μήνα κάποιες ερωτικές συνευρέσεις δεν θα σημαίνουν για εσάς κάτι περισσότερο από μια ευχαρίστηση της στιγμής.



Υδροχόος




ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τον Ιούνιο η σχέση σας αποτελεί την ακρογιαλιά της ζωή σας και αυτό και σας αρέσει και σας ευχαριστεί. Η πολυαστρία πλανητών στους Διδύμους έχει πάρει το τιμόνι της ερωτική σας ζωής και σας κατευθύνει σε πολλούς και ξεχωριστούς προορισμούς που σας κάνουν να πετάτε από τη χαρά σας. Η είσοδος του Δία στον 5ο οίκο είναι ένα νέο δεδομένο που θα σας επηρεάσει για ένα ολόκληρο χρόνο. Διακοπές, παιδιά, αρραβώνες, βαπτίσεις και χαρμόσυνα γεγονότα θα σας κρατούν απασχολημένους και συνάμα ευτυχισμένους. Με τον Άρη στον 8ο δεν αποδεικνύεται και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να καθαρίσετε τη ψυχή σας από απωθημένα και υπολείμματα του παρελθόντος όμως είστε αποφασισμένοι. Οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, γύρω στις 25 Ιανουαρίου, ίσως απογοητευτείτε από ένα γεγονός που αφορά τα παιδιά ή κάποιες καλοκαιρινές εξορμήσεις.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Ιούνιος εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην ερωτική σας ζωή που θα σας συνεπάρει με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και το σκέρτσο της. Το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει θα είναι πιθανόν έντονα κινητικό, εύστροφο και θα αγαπάει τις συζητήσεις και τις εναλλαγές. Τόσο η Αφροδίτη που σας στρώνει κόκκινο χαλί και σας περιμένει όσο και ο Δίας που ανοίγει διάπλατα την κερκόπορτα του έρωτα θέλουν πως και πως να σας δουν ερωτευμένους και ευτυχισμένους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιληφθείτε πως όπως η ζωή έχει γυρίσματα έχει και μονοπάτια που μπορούν να οδηγήσουν στην ευτυχία και τη χαρά. Ξεχάστε λοιπόν το παρελθόν, τραβώντας μια κόκκινη γραμμή και προχωρήστε στον επίγειο παράδεισο που ανοίγεται μπροστά σας.



Ιχθύες


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Στην αλυσίδα του έρωτα δεμένοι και αυτό το μήνα νιώθετε να ασφυκτιάτε, να πονάτε και να αναρωτιέστε, αν αυτό που ζείτε είναι λάθος ή πάθος. Τα δεσμά του έρωτα με τον Άρη στον οίκο των σχέσεών σας πιέζουν και θέλετε να τα σπάσετε, προκειμένου να βρείτε τον εαυτό σας και να μην κοιμάστε πλέον αγκαλιά με το κενό. Από την άλλη, η είσοδος του Ερμή στον οίκο της ευχαρίστησης φέρνει συζητήσεις και ανταλλαγές μηνυμάτων που μπορούν να εξομαλύνουν τα πράγματα κάνοντας το πρώτο βήμα στην επικοινωνία. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να καθαρίσετε το νου σας από άχρηστες πληροφορίες και να έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας. Τέλος, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει ένα πιο ευχάριστο και χαρούμενο κλίμα μέσα στο σπίτι και αυτό θα κάνει καλό και στους δύο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ραβασάκια, λουλούδια και όμορφη παρέα υπόσχεται ο Ερμής στον Καρκίνο που σαν άγγελος έρχεται να σας φέρει μηνύματα χαράς και ερωτικής επιθυμίας. Από τη μια, βιάζεστε να δείτε το όνειρο να αρχίζει στην οθόνη της ζωής και από την άλλη αντιδράτε και αντιστέκεστε χωρίς να ξέρετε το γιατί. Οι πληγές του παρελθόντος γίνονται διαδρομές του μέλλοντος και έτσι χωρίς να το συνειδητοποιείτε προχωράτε στα μονοπάτια του πόνου και της μοναξιάς. Βάλτε δύναμη και γυρίστε το κλειδί στην πόρτα της ζωής και της αγάπης και όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 11 Ιουνίου ρίχνει χρώμα στις σκιές, διώχνει το φόβο, συγχωρεί τα λάθη και σας αφήνει στο σταθμό για ένα νέο πιο όμορφο ταξίδι.
www.astrology.gr