Ε. Παπαρίζου: "Μπήκα στο σπίτι και βρήκα τον Τόνυ με άλλη"Καλεσμένη στην εκπομπή “Βράδυ” ήταν την Παρασκευή η Έλενα Παπαρίζου, για μια εμφάνιση που θα συζητηθεί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη, αλλά και το θάνατο του πολυαγαπημένου της πατέρα.

“Ο πατέρας μου με είχε πολύ χαϊδεμένη. Και μεγαλωμένη λίγο σαν αγοροκόριτσο. Οπότε μου έλεγε - όπως έλεγε και στον γιο του - 'την υπογραφή σου και το πουλί σου, πρόσεχε που το βάζεις'. Εγώ την υπογραφή μου μάλλον δεν κατάλαβα που την έβαλα”. Αυτό ήταν το σχόλιο της Παπαρίζου στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν συνδυάζεται να είναι κάποιος και σύντροφος και μάνατζερ.

Ενώ συγκεκριμένα για τα εξώδικα δήλωσε “Ήταν ένας μήνας που έπεφταν τα εξώδικα βροχή. Γνωρίζοντας πως εγώ είμαι στην Σουηδία και δεν μπορούσα να επιστρέψω. Δηλαδή τι θα έκανα, θα έχανα την εκπομπή; Από όλο αυτό μου έχει μείνει κουσούρι ότι φοβάμαι πολύ να εμπιστευτώ ένα άντρα. (...) Δεν πρόκειται να πω κάτι άσχημο για τον Τόνι. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που είχαμε αυτή την κατάληξη”.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αποκάλυψη της τραγουδίστριας ήταν ότι έχει βρει τον μαυρίδη με άλλη γυναίκα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

“Δεν ζήλεψα καθόλου όταν είδα τον Τόνι στα περιοδικά με μια άλλη. Γιατί όταν τελειώνει κάτι μέσα σου, τελειώνει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά. Σκέψου ότι έχει τύχει να πάω στο σπίτι, για να πάρω κάτι χαρτιά και κλειδιά , και να είναι η κοπέλα στο σπίτι. Αλλά αυτή δεν ήθελε να με δει”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα μίλησε και για το πόσο της λείπει ο πατέρα της με, με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια:

“Πολλά βράδια μπορεί να κάτσω και να κλάψω. Γιατί μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Αυτό το πράγμα που μπορούσα να τον πάρω τηλέφωνο και να μιλάμε με τις ώρες. Γιατί στο διάολο δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο στον παράδεισο. Γιατί στον παράδεισο είναι σίγουρα”.

Δείτε βίντεο, όπως προβλήθηκε από το “Πρωινό Ant1”.