Η τελευταία ευκαιρία να μάθουμε που είναι ο Άλεξ…Περισσότερα από έξι χρόνια μετά οι αναμνήσεις από τον τραγικό χαμό του μικρού Άλεξ από την Βέροια αναμένεται να ζωντανέψουν και πάλι καθώς ξεκινά τις επόμενες ημέρες η δίκη του παππού των δύο, από τα συνολικά πέντε κατηγορούμενων αγοριών.

Ο 64χρονος σήμερα άνδρας κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία καθώς ισχυριζόταν πως τα παιδιά βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης και κάποιοι τον θεωρούν ως τον ιθύνοντα νου πίσω από την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του μικρού παιδιού.

Όπως λέει μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου Άλεξ Μανώλης Αναγνωστάκης στην espresso «η δίκη αυτή, η οποία θα κλείσει και τον δικαστικό κύκλο της υπόθεσης, είναι πολύ σημαντική γιατί η οικογένεια του Άλεξ θεωρεί ως κύριο υπεύθυνο για την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του παιδιού τον παππού, εξ ου και η πρωτόδικη καταδίκη του για υπόθαλψη εγκληματία.

Θεωρούμε ότι υπό το βάρος της απόφασης αυτής και της πιθανότητας να οδηγηθεί στη φυλακή, ο 64χρονος ίσως αποκαλύψει που βρίσκεται το πτώμα του αγοριού«.

Να θυμίσουμε ότι τα πέντε αγόρια, δυο ελληνόπουλα και τρία παιδιά μεταναστών, είχαν καταδικαστεί λόγω του ότι ήταν ανήλικοι σε αναμορφωτικά μέτρα.