Γνωστή ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση




Σε λιπόθυμη κατάσταση σε ξενοδοχείο
της Καλιφόρνιας βρέθηκε χθες η...

 Lindsay Lohan.

Όπως φαίνεται δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες της Χολιγουντιανής ηθοποιού. Πριν έξι ημέρες παραλίγο να μη βγει ζωντανή από το πολύ σοβαρό τρακάρισμα που είχε με νταλίκα την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της και τώρα για άγνωστους προς το παρόν λόγους βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Την είδηση πρώτο έβγαλε το Sky news όπου υποστήριξε πως η ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Ritz» στο Λος Άντζελες -όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα ταινίας «Liz & Dick» και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, όμως, άλλα ξένα ΜΜΕ ανέφεραν πως η ηθοποιός πράγματι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό και απλώς χρειάστηκε να λάβει πρώτες βοήθειες χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Η Lindsay δούλευε με αυστηρό πρόγραμμα τις τελευταίες δύο ημέρες. Ήταν εξαντλημένη και επέστρεψε στο δωμάτιό της για να ξεκουραστεί. Οι παραγωγοί ανησύχησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως, διαπιστώθηκε πως ήταν μια χαρά», δήλωσε ο εκπρόσωπός της, Steve Honing, σύμφωνα με το star, προσθέτοντας πως το θέμα δεν σχετίζεται με αλκοόλ και ναρκωτικά, με τα οποία είχε μπερδέματα στο παρελθόν η Lohan.