Έτοιμος για διαπραγμάτευση με τη Μέρκελ δηλώνει ο Κασιδιάρης!
Έτοιμος να διαπραγματευτεί με την Άγκελα Μέρκελ δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής...
όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύεται στον ιστότοπο του Κόμματος.

Απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Πρωινό ΑΝΤ1 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα πάει στην Ευρώπη όπως ο Κασιδιάρης στον ΑΝΤ1», ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τονίζει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας μας, εμφανίζοντάς το μάλιστα περίπου σαν «λαϊκή απαίτηση».

«Ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι: "Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1". Θα απαντήσω στη θέση αυτή του κ. Τσίπρα μεταφέροντας μία φράση που ακούγεται παντού τις τελευταίες ημέρες, από τα καφενεία, μέχρι το διαδίκτυο, παντού όπου χτυπάει πραγματικά η καρδιά του ελληνικού λαού: "Δε στέλνουμε τον Κασιδιάρη να μιλήσει με τη Μέρκελ;"» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Συνεχίζει μάλιστα υποστηρίζοντας: «Οι Έλληνες έχουμε έναν πολύ όμορφο και ιδιαίτερο τρόπο να κρίνουμε πολιτικές συμπεριφορές και πρόσωπα. Πίσω από την φράση που προανέφερα διακρίνεται ξεκάθαρα η οργή ενός ολόκληρου λαού και η θέλησή του να αντισταθεί στις ξένες δυνάμεις που έχουν υποτάξει τη χώρα. Να πολεμήσει όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο. Με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία αυτού του Αγώνα, η Ελλάδα φαίνεται πως έχει ακόμα μία ελπίδα. Έχει τουλάχιστον μία πρόταση άμεσης αντίδρασης, απέναντι σε αυτούς που μας διασύρουν εδώ και χρόνια ως χώρα, αλλά και ως ανθρώπους, τον καθένα από εμάς ξεχωριστά».

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, προειδοποιεί τους Αιγύπτιους μετανάστες στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, να δίνουν λογαριασμό στον ίδιο και τους ομοϊδεάτες του.

Μιλώντας στο Πέραμα, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για θέματα, που υπάρχουν στην Ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι. Για όλα αυτά τα θέματα με τους Αιγύπτιους, που μπαίνουν κάνουν ότι θέλουν, που πουλάνε τα ψάρια τους όπως θέλουν, τα παίρνουν απ' όπου θέλουν και γενικά δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Εμείς τους λέμε ότι από εδώ και πέρα θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες».