Κάψε το λίπος, εξαφάνισε την κυτταρίτιδα άμεσα




Πώς θα κάψεις το λίπος στην κοιλιά; Πώς θα εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα; Βρες τις απαντήσεις που θες από την εδικό!

Η κυτταρίτιδα έχει πολλαπλή αιτιολογία (από κληρονομικότητα μέχρι και ορμονικές αλλαγές της ηλικίας) αλλά επηρεάζεται σημαντικά τη διατροφή και την άσκηση.

Θα σου πρότεινα να μειώσεις προοδευτικά το λίπος στο σώμα σου, για παράδειγμα μειώνοντας λίγο το μέγεθος των μερίδων σου, αλλά ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή.
Φρόντισε το διαιτολόγιό σου να βασίζεται σε φρούτα, λαχανικά, αδρά επεξεργασμένα δημητριακά, ημιάπαχα γαλακτοκομικά, κοτόπουλο και πολύ ψάρι.

Επιδίωξε να πίνεις πολλά υγρά (τουλάχιστον 6 με 8 φλιτζάνια την ημέρα), και να έχεις μικρά γεύματα και σνακ αλλά σε τακτικές ώρες.

Για να δεις σημαντικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να κάνεις συστηματική αερόβια άσκηση (περπάτημα, τρέξιμο, χορός, και γενικά οτιδήποτε αυξάνει τους καρδιακούς σου παλμούς!) αλλά και μυική ενδυνάμωση (για όλο το σώμα, όχι μόνο το κάτω μέρος).

Για να μειωθεί το λίπος στην κοιλιά αλλά και το υπόλοιπο σώμα, πρέπει να βελτιώσεις τη διατροφή σου και να ασκηθείς πιο αποτελεσματικά (συστηματικά και στοχευμένα).

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή σου, θα σε βοηθήσει:

1. Να οργανώσεις και να ελέγξεις τα γεύματα και τα σνακ σου (τα τακτικά γεύματα και σνακ θα σε κρατούν "χορτάτη¨ ώστε να αποφεύγεις την κατανάλωση μεγάλων γευμάτων και την σφοδρή επιθυμία για γλυκά),

2. Να μειώσεις το μέγεθος των μερίδων σου αλλά και το να ακολουθήσεις αυτό που συνήθως λέμε "ισορροπημένο διαιτολόγιο" με περισσότερα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ψάρι, άπαχο κρέας και γαλακτοκομικά, με μέτρο ωμούς, ανάλατους ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο και λιγότερο κορεσμένο λίπος (πχ από πλήρη ζωικά προϊόντα) και αλάτι.
Πηγή: shape.gr