To παραλήρημα του εθνικιστή Μιχαλολιάκου (video)




Με ένα παραλήρημα υποδέχθηκε τα εκλογικά αποτελέσματα ο Νίκος Μιχαλολιάκος, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.


 Ήταν ο πρώτος εκ των αρχηγών των κομμάτων που έσπευσε να κάνει δηλώσεις για τα διαφαινόμενα αποτελέσματα. Ευχαρίστησε τα... λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες και επιτέθηκε κατά πάντων.

«Ο ελληνικός λαός γύρισε τις πλάτες

σε βάρος καναλιών και κίτρινων φυλλάδων που ήταν απέανατι μας. Μας λασπολόγησαν και μαςσυκοφάντησαν με το χειρότερο τρόπο. Ευχαριστώ εκατοντάδες χιλιάδες που ψήφισαν το εθνικιστικό κίνημα. Καταγγέλω το πρόεδρο της ΝΔ Α. Σαμαρά που μιλούσε για πατριωτισμό όταν υπηρέτησε τρεις μήνες θητεία στο ναυτικό και έλεγε ψέμματα ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση. Η χούντα του μνημονίου συνεχίζεται και η εθνική αντίσταση της χρυσής αυγής συνεχίζεται.

Με λασπολογήσατε και σας νίκησα. Συνεχίζω ενάντια στο τυρρανικό καθεστώς των ΜΜΕ, των καναλιών και των φυλλάδων. Αφιερώνω τη νίκη στα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες».

Μίλησε για «κανάλια της βρωμιάς, τα πορνο-κάναλα που βάζουν αισχρές διαφημίσεις» και είπε: «Ήρθε η ώρα να φοβηθούν όσοι προδίδουν την πατρίδα. Ντροπή στους λασπολόγους. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές»


Το γεγονός είναι ένα: H Δημοκρατία όπως βλέπουμε, ανοίγει την πόρτα στο φασισμό. Ο φασισμός όμως δεν ανοίγει τη πόρτα στη Δημοκρατία.