Εγώ είμαι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο!




Εμφάνιση που βάζει τις ανταγωνίστριες στη θέση τους έκανε η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια με το πλούσιο κι αβυσσαλέο της...
ντεκολτέ στη σκηνή της Γλασκώβης.

Εξαλλη έγινε η Tulisa Contostavlos με τις κακές γλώσσες που είπαν ότι κακώς αναδείχτηκε πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από τους αναγνώστες του βρετανικού FHM.

Σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε στο πάρτι για τη στέψη της και η άγνωστη Εμιλι Φλόρενς Σόου με… το στήθος έξω και της έκλεψε την παράσταση.






Η 23χρονη κριτής του the X Factor αφού πήγε διακοπές με τον φίλο της Τζακ Ο’ Κόνελ στις Μαλδίβες προκειμένου να ανανεώσει το μαύρισμά της και να χαλαρώσει από τις εντάσεις, επέστρεψε στη Βρετανία και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.



Φόρεσε ένα ασφυκτικά στενό Herve Leger φουστάνι κι επειδή είχε κάτι παραπάνω από αβυσσαλέο ντεκολτέ το συνδύασε με ένα υπέροχο λευκό Dekkers εσώρουχο το οποίο έκανε την εμφάνιση πιο καυτή κι από το… να μην το φορούσε καθόλου.


Η αντίθεση των χρωμάτων τραβούσε όλα τα βλέμματα στο μπούστο της και όσοι βρέθηκαν στη συναυλία της στη Γλασκώβη την κοιτούσαν υπνωτισμένοι.

kamikazi.gr