Αγνώριστη η Σόφη από τους «Βασιλιάδες» (pics)
Όχι μόνο κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός αλλά παίζει και σε μία από τις καλύτερες φετινές σειρές, τους Βασιλιάδες. 
Η μελαχρινή κοπέλα από τη Σπάρτη, που ενσαρκώνει την Σόφη, αποκαλύπτει… γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς αλλά και γιατί δεν ερωτεύεται εύκολα! 

Όλα αυτά σε μία απίστευτη φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity που η ηθοποιός ποζάρει cowgirl…

“Δεν έχω παράπονο, οι άντρες με πλησιάζουν εύκολα αλλά δεν είναι εύκολο να με ”ρίξουν”. Οι πιθανότητες να φλερτάρω εγώ κάποιον είναι μικρές. Όταν, για παράδειγμα, πηγαίνω σε ένα μπαρ με την παρέα μου, το βλέμμα μου δεν ψάχνει τριγύρω. Είμαι με τις φίλες μου και τέρμα”, υποστηρίζει η ηθοποιός. Άλλωστε η Ευγενία διατηρεί τα τελευταία 5 χρόνια σχέση με τον ηθοποιό Ορφέα Παπαδόπουλο.

“Είχαμε γνωριστεί στη σχολή και μετά συνεργαστήκαμε. Το ότι είμαστε και οι δυο ηθοποιοί βοηθάει πολύ τη σχέση μας γιατί όταν εγώ θα έχω μια δύσκολη μέρα εκείνος θα με καταλάβει και το ίδιο θα κάνω κι εγώ για εκείνον. Νιώθεις ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που θα σε καταλάβει. Για εμένα δύσκολο είναι να κάνεις κάτι με άνθρωπο εκτός χώρου, γιατί υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία. Καλώς ή κακώς δεν είναι και ευχάριστο να σε βλέπει ο άλλος να φιλιέσαι και να κάνεις διάφορα. Για παράδειγμα, τώρα στο ρόλο της Σόφης στους “Βασιλιάδες” που η κοπέλα έχει αδυναμία στους άντρες και υπάρχουν πιο προκλητικές σκηνές, πιστεύω ότι αν ήμουν με άλλον άνθρωπο θα υπήρχε πρόβλημα”.

“Ρόλος της Σόφης για μένα ήταν πρόκληση. Γιατί δεν μοιάζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες. Ερωτεύομαι πάρα πολύ δύσκολα και ποτέ δεν έχω μπλέξει σε ένα ερωτικό τρίγωνο όπως εκείνη. Δεν διεκδικούσα ποτέ τον ίδιο άντρα με μια φίλη μου, θα έκανα ένα βήμα πίσω. Άλλωστε οι έρωτες έρχονται και φεύγουν, οι φιλίες είναι αυτές που μένουν”, δηλώνει για το ρόλο της στο περιοδικό.

Όσον αφορά γιατί σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς, είπε: “Ακούγαμε και εμείς τις φήμες ότι η σειρά θα κοπεί. Οι υπεύθυνοι όμως μας είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα γυρίσματα έχουν σταματήσει προσωρινά, αλλά δεν με αγχώνει αυτό γιατί είναι μία δουλειά που αγαπάει ο κόσμος και είμαστε πολύ μπροστά σε επεισόδια. Το βλέπω και ως ευκαιρία για να ξεκουραστώ”.

dejavu.g
r