Τρομακτικό τροχαίο on camera! Ferrari πέφτει πάνω σε ταξί, 3 νεκροί (VIDEO)

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ
Είναι ίσως το πιο τρομακτικό τροχαίο που έχει ποτέ καταγράψει κάμερα. Μια Ferrari παραβιάζει το κόκκινο φανάρι σε κεντρικό δρόμο της Σιγκαπούρης και πέφτει με απίστευτη ταχύτητα πάνω σε ένα ταξί που μόλις έχει ξεκινήσει να διασχίσει τη....



διασταύρωση. Ο οδηγός της Ferrari, ο οδηγός του ταξί και ο πελάτης του, είναι νεκροί. Ο πρώτος πέθανε ακαριαία, οι άλλοι δυο κατέληξαν στο νοσοκομείο. Στη Ferrari υπήρχε και δεύτερο άτομο, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το ίδιο κι ένας μοτοσικλετιστής που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Όλα καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας άλλου ταξί. Για καλή τύχη του οδηγού του, εκείνο άργησε μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου να ξεκινήσει, μόλις άναψε το πράσινο. Φαίνεται το φανάρι που αλλάζει, το ταξί που ξεκινάει και στη μέση του δρόμου, η Ferrari 599 GTO πέφτει πάνω του.



Η σύγκρουση τρομακτική. Η Ferrari έτρεχε με τουλάχιστον 180 χλμ! Τα αυτοκίνητα μοιάζουν άμορφες μάζες. Ο οδηγός της Ferrari ήταν 31 ετών. Ο οδηγός του ταξί 52 και πατέρας τριών παιδιών. Υπέστη σοβαρά τραύματα στον εγκέφαλο και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική. Τρίτο πρόσωπο της τραγωδίας μια 20χρονη κοπέλα, η επιβάτης του ταξί.

Read more: trelokouneli