Σok: Την βίασαν γιατί δεν είχε 24λεπτά!




Μία 22χρονη Βρετανίδα έπεσε θύμα βιασμού, όταν αναγκάστηκε να περπατήσει μέσα στη νύχτα, αφού δεν την άφησαν να μπει στο λεωφορείο, επειδή της έλειπαν είκοσι πέννες που αντιστοιχούν περίπου σε 24 λεπτά του ευρώ για το εισιτήριο του λεωφορείου.

Η νεαρή κοπέλα ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να την περιμένει να βγάλει λεφτά από κοντινό ΑΤΜ, αλλά εκείνος αρνήθηκε και την άφησε πίσω στις τρεις η ώρα τα ξημερώματα.

Η 22χρονη αναγκάστηκε να περπατήσει και τότε της επιτέθηκε ο μεθυσμένος Joseph Moran, και την βίασε χωρίς κανένα έλεος, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Στη συνέχεια ο 19χρονος βιαστής κάλεσε ένα περιπολικό και υποστήριξε πως έπεσε τυχαία πάνω στο ημίγυμνο σώμα.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως η κοπέλα δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε σε μικρή απόσταση από το σημείο. όπου η μητέρα της είχε σταματήσει για να την αναζητήσει. Αφού την είχε ειδοποιήσει να περάσει να την πάρει επειδή έχασε το λεωφορείο. Όταν τελικά, η 22χρονη είχε τόσο παραμορφωθεί που η μητέρα της δεν την αναγνώρισε αμέσως…
Πηγή: prionokordela.gr