Απίστευτο: Δίδυμες αδερφές είναι παντρεμένες με τον ίδιο άντρα...




Πώς θα σας φαινόταν αν μοιραζόσασταν τον ίδιο άντρα με την δίδυμη αδερφή σας ο οποίος θα ήταν παντρεμένος και με την ξαδέρφη σας;;;

Όχι δεν πρόκειται για σενάριο του Παπακαλιάτη αλλά για ιστορία βγαλμένη από την ζωή!

Οι δίδυμες αδερφές Vicki and Valerie Darger είναι παντρεμένες με τον ίδιο άντρα, τον 43χρονο Joe ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος με την ξαδέρφη τους την Alina.

H οικογένεια Dargers που είναι Μορμόνοι και ζουν στην Utah, μένουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι. Ο 43χρονος με τις τρεις γυναίκες του και τα 24 παιδιά του…!

Η Vicky που ασχολείται με τα οικιακά και η Alina παντρεύτηκαν τον Joe, ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας το 1990 σε μια τελετή των Μορμόνων, ενώ δέκα χρόνια μετά η Valerie έγινε η τρίτη γυναίκα του.

Ο Joe ήταν 18 ετών όταν ξεκίνησε να βγαίνει με την Vicky και την ξαδέρφη της. Την επόμενη μέρα από αυτή του γάμου τους η Alina έγινε η νόμιμη σύζυγος του Joe καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ενώ η Vicki πήγε σαν μάρτυρας.

Ο Joe μιλώντας για την περίοδο που έβγαινε με την Alina και την Vicky, σημειώνει: «Με άρεσαν και οι δυο…»

Εντωμεταξύ οι δυο τους είναι που έπεισαν τον Joe να κάνει κάτι και με την δίδυμη αδερφή της Vicky, την Valerie.

Η Valerie μόλις είχε πάρει διαζύγιο από έναν μεγαλύτερό της άνδρα ο οποίος είχε άλλες πέντε συζύγους… Της συμπεριφερόταν πολύ άσχημα.

Ένα βράδυ που έμεινε μόνη της με τον Joe… ένιωσε αυτό το κάτι… και έτσι παντρεύτηκαν σε μια τελετή που έγινε στο σπίτι τους με τις άλλες δυο γυναίκες να έχουν ετοιμάσει γεύμα για να το γιορτάσουν…

Στην θρησκεία των Μορμόνων και οι τρεις γυναίκες θεωρείται πως είναι παντρεμένες με τον Joe και έχουν τα ίδια δικαιώματα, σύμφωνα με το star.gr.

Έχουν το δικό τους υπνοδωμάτιο και ο 43χρονος κάθε βράδυ κοιμάται και σε διαφορετικό…

Η Valerie, η οποία εργάζεται στην επιχείρηση καθαριότητας της οικογένειας μαζί με την Alina σημειώνει: «Το γεγονός ότι ο Joe παντρεύτηκε την Vicki δεν με ενόχλησε καθόλου. Το θεώρησα σημάδι ότι θα είναι και για εμένα ένας καλός σύζυγος.»

«Όταν ήμασταν έφηβες, στην Vicky και σε μένα άρεσαν τα ίδια αγόρια και σκεφτόμουν τότε πως θα ήταν πολύ ωραία αν παντρευόμαστε τον ίδιο άντρα. Κι αυτό γιατί αν ένας άντρας ταιριάξει με την μια αδερφή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ταιριάξει και με την άλλη.»

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πως αυτές δεν έχουν μαλλιοτραβηχτεί ακόμα…. Ένα είναι σίγουρο πάντως! «Δεν έχουν τον Θεό τους» αυτοί οι Μορμόνοι.




















Πηγή: star.gr