Συνεχίζει την απεργία πείνας η Βίκυ Σταμάτη

Συνεχίζει την απεργία πείνας η Βίκυ Σταμάτη


Όλο και πιο κοντά στην κατάρρευση βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη αφού η ίδια συνειδητοποιεί ότι στη ζωή της έχουν έλθει τα πάνω κάτω, κλαίει συνέχεια και αναζητά το πεντέμισι χρονών παιδί της.


Από την Παρασκευή, την πρώτη μέρα εγκλεισμού της στις φυλακές Κορυδαλλού έχει ξεκινήσει απεργία πείνας καθώς η σύζυγος του πρώην υπουργού θεωρεί άδικη την προφυλάκισή της.

Εντός της ημέρας σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης στην οποία θα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή το παιδί, το οποίο φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τη μητέρα του.

Ο δικηγόρος Β. Χειρδάρης έπειτα από την επίσκεψή του στις φυλακές, γνωστοποίησε ότι η εντολέας του βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, κλαίει συνέχεια αναζητώντας το παιδί της και πραγματοποιεί απεργία πείνας, αποφασισμένη να τη συνεχίσει μέχρις εσχάτων.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο ιατρός των φυλακών.

Από την άλλη πλευρά ο Α. Τσοχατζόπουλος, έχει συχνά ξεσπάσματα οργής και αγανάκτησης για την προφυλάκιση της συζύγου και της κόρης του, ενώ εκδηλώνει συνέχεια την ανησυχία του για την τύχη του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του ιδίου και της οικογένειάς του, αφήνοντας αιχμές προς τους πολιτικούς και κατά της δικαιοσύνης.

Οι δύο προφυλακισμένοι σύζυγοι, έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά μεταξύ τους, έχουν υποβάλει -σύμφωνα με πληροφορίες- αίτημα για να συναντηθούν μέσα στη φυλακή με το δικαίωμα που τους παρέχει ο σχετικός κανονισμός, προκειμένου όχι μόνο να εξετάσουν ζητήματα της υπερασπιστικής τους γραμμής, αλλά κυρίως να συζητήσουν το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με το παιδί τους.

Η συνάντηση του αντρόγυνου αναμένεται να γίνει με τη μεταφορά της Β. Σταμάτη στην πτέρυγα όπου βρίσκεται ο Α. Τσοχατζόπουλος, ενώ αντίστοιχα θα μεταφερθεί και η κόρη του,Αρετή Τσοχατζοπούλου η οποία επίσης θα υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης επικαλούμενη και τα τρία παιδιά της.

Ανακριτής και εισαγγελέας πάντως γνώριζαν απολύτως την οικογενειακή κατάσταση όταν διέτασσαν τις προφυλακίσεις και όπως είναι ευνόητο δε φαίνεται να αλλάξουν σύντομα την τοποθέτησή τους αναφορικά με αυτό.