Η πρώτη «κινητή» εκκλησία τελεί γάμους στο δρόμο!

perierga.gr - Η πρώτη "κινητή" εκκλησία κάνει γάμους στο δρόμο!

«Η ιδέα προέκυψε όταν αρκετά ζευγάρια ήρθαν σε εμένα λέγοντάς μου ότι ήθελαν να παντρευτούν σε σημείο όπου δεν υπήρχε εκκλησία, ούτε ήταν εύκολο να στηθεί μια γαμήλια τελετή», λέει ο αιδεσμώτατος Darell από το Σικάγο.



Η πρώτη «κινητή» εκκλησία στον κόσμο δημιουργήθηκε μέσα σε ένα μικρό φορτηγό, το οποίο διαμορφώθηκε και διακοσμήθηκε ανάλογα: Λευκό χρώμα στο φορτηγό, ρομαντικές ζωγραφιές γύρω γύρω και δερμάτινα καθίσματα.



Επιπλέον, μια μικρή προεξοχή στο πίσω μέρος για να τελεστεί το μυστήριο και ένα μουσικό όργανο για τα εμβατήρια ολοκληρώνουν το παράδοξο αυτό… εκκλησιαστικό concept. Ο αιδεσιμώτατος οδηγεί την «εκκλησία» όπου του ζητηθεί, χρεώνοντας 2 δολάρια ανά μίλι, μεταφέροντας με άνεση γαμπρό, νύφη, κουμπάρο και κουμπάρα.



«Είναι πέρα από τα συνηθισμένα να βλέπεις μια εκκλησία στο… δρόμο, όμως εξυπηρετεί όσους θέλουν κάτι διαφορετικό για το γάμο τους. Μπορείς να σταθμεύσεις όπου θέλεις, ακόμη και στο κέντρο της πόλης ή μέσα σε μια πλατεία! Πρόσφατα, μάλιστα, έκανα έναν γάμο στη μέση του δρόμου!», λέει ο αιδεσιμώτατος.