Η φρικιαστική ατζέντα του παιδεραστή ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας




Μια φρικιαστική ατζέντα, της οποίας το περιεχόμενο σοκάρει ακόμη και τον πιο νοσηρό νου. 

Σε κάθε σελίδα της περιέχει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του 35χρονου ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος οδήγησε στο κρεβάτι του περισσότερα από 400 ανήλικα αγόρια και εφήβους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την εξιχνίαση της μεγάλης υπόθεσης παιδοφιλίας που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και στην οποία φέρεται εμπλεκόμενος ο 35χρονος στρατιωτικός που υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας ενός ανήλικου αγοριού κατήγγειλε στην αστυνομία πως το παιδί του έπεσε θύμα ασέλγειας από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. 

Στις αστυνομικές αρχές αμέσως σήμανε συναγερμός και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 35χρονου στην Παλλήνη, όπου πραγματικά ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που αντίκρισαν.

Δεκάδες DVD στα οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο ανθυπασπιστής σε σεξουαλική δραστηριότητα με νεαρά αγόρια, αλλά και διάφορα όργανα του σεξ ήταν διάσπαρτα στο σπίτι, ο δε ηλεκτρονικός υπολογιστής του ήταν γεμάτος βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά έκανε τους αστυνομικούς να ανατριχιάσουν ήταν η ατζέντα με τις λεπτομέρειες για τους ερωτικούς συντρόφους που κρατούσε ο 35χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σήμερα η «Espresso» αποκαλύπτει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κατέγραφε στην ατζέντα του ο αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και έχει σχέση με την κρυφή σεξουαλική του ζωή. Εκει είχε σημειώσει τα ονόματα 410 ανηλίκων και εφήβων.

Μάλιστα, είχε χωρίσει τους κατά καιρούς ερωτικούς του συντρόφους σε κατηγορίες, όπως «ενεργητικόός» ή «παθητικός», αναγράφοντας δίπλα από τα ονόματά τους και τις προτιμήσεις τους στο σεξ, τις ιδιαιτερότητές τους, αλλά και τις επιδόσεις τους. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», τα άτομα που είχε γνωρίσει ο 35χρονος και είχε έρθει σε επαφή -σεξουαλική βεβαίως- είναι ηλικίας από 14 έως 21 ετών.

Ο 35χρονος ανθυπασπιστής τις περισσότερες γνωριμίες του με τους ανηλίκους και τους έφηβους τις είχε κάνει μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και διάφορα gay sites, μέσω των οποίων συνομιλούσε με άτομα που είχαν τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις με τον Ελληνα αξιωματικό.

Η αρχή του τέλους για τη δραστηριότητα του 35χρονου αξιωματικού ξεκίνησε την Τρίτη όταν μέσω Facebook έκλεισε ραντεβού με έναν ανήλικο αγόρι 16 ετών. Ο 35χρονος τελικά παρέσυρε το παιδί στη μονοκατοικία του στην Παλλήνη, όπου και ασέλγησε σε βάρος του. Οταν το παιδί όμως επέστρεψε στο σπίτι του, ο πατέρας του κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα ο μικρός να αποκαλύψει στους γονείς του τι έγινε στο σπίτι του 35χρονου στρατιωτικού.

Αμέσως οι γονείς του ανηλίκου ενημέρωσαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 35χρονου. Τώρα, ο τελευταίος διώκεται για παιδική πορνογραφία και για ασέλγεια ανηλίκου, ενώ οι διωκτικές αρχές ερευνούν και για τις περιπτώσεις των υπόλοιπων αγοριών και εφήβων που αναφέρονται στην ατζέντα του ανθυπασπιστή.

Το… ταλέντο, οι καλλιτέχνες και ο κομμωτής
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», δίπλα από κάθε όνομα ο αξιωματικός της Π.Α. ανέγραφε και τα… ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ατόμου, ενώ δεν παρέλειπε να σημειώνει και τις ηλικίες. Αρκετά από τα ονόματα, κυρίως τα μικρά και όχι τα επίθετα, συνοδεύονται και από τις παρατηρήσεις του 35χρονου, με χαρακτηριστική την περίπτωση ενός 15χρονου τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ως ταλέντο.

Ακόμη και νεαρό υπάλληλο σε καντίνα των Αθηνών είχε καταφέρει να παρασύρει στη μονοκατοικία του στην Παλλήνη ο 35χρονος, ενώ από την ατζέντα του δεν λείπουν τα μικρά ονόματα ατόμων, στα οποία γράφει και το επάγγελμά τους, όπως ηθοποιός, τραγουδιστής, κομμωτής και ένας ζωγράφος από περιοχή του κέντρου των Αθηνών, ο οποίος έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Espressonews