Έλενα Παπαβασιλείου: Ερωτευμένη ξανά; (pics)



Εδώ και δύο μήνες περίπου η sexy Έλενα έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο νεαρού επιχειρηματία...




Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, αποφεύγουν και οι δύο τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλούν για τη σχέση τους γιατί έτσι κι αλλιώς το διάστημα που είναι μαζί είναι πολύ μικρό.







Ο Πασχάλης Διαμαντίδης είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της Παπαβασιλείου ο οποίος δεν είναι και εντελώς άπειρος με τη δημοσιότητα, καθώς τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τη σχέση του με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.



Ποιος είναι ο Πασχάλης Διαμαντίδης;
Από 15 ετών, τις γιορτές και τα καλοκαίρια, ο Πασχάλης Διαμαντίδης μπάρκαρε σε πλοία ως ναύτης, μέχρι που έφυγε στην Αμερική για οικονομικές σπουδές. Υπηρέτησε 15 μήνες στο Πολεμικό Ναυτικό και συνέχισε τα επαγγελματικά του ταξίδια σε Κίνα και Κορέα, όπου επέβλεπε το «χτίσιμο» αλλά και τις επισκευές δεκάδων πλοίων. Η βάση του έγινε για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα το Λονδίνο, όπου εργάστηκε ως competitive broker, ώσπου ανέλαβε τη διαχείριση των tankers της εταιρείας. Ο στόλος της Delta Tankers αυτή την περίοδο αποτελείται από 19 δεξαμενόπλοια με ελληνική σημαία, ενώ μέσα στο 2011 πρόκειται να αυξηθεί με την προσθήκη ενός suezmax που έχει παραγγελθεί στο ναυπηγείο της Hyundai Samho, στη Νότια Κορέα.


Τελευταία, περνάει περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα. Εργατικός και ώριμος για την ηλικία του, λένε άνθρωποι του χώρου που έχουν συνεργαστεί με τον 27χρονο Πασχάλη Διαμαντίδη, είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.