MacBook Pro: Το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ!


Επιστήμονες από την εταιρεία Air Aroma έχουν κλειστεί μέσα σε ένα εργαστήριο και προσπαθούν με μανία να δημιουργήσουν το πιο περίεργο άρωμα που έγινε ποτέ: Αυτό που θα μυρίζει όπως ακριβώς ένα ολοκαίνουργιο Αpple MacBook Pro!



Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Η μυρωδιά που αναδίδει ένας φορητός υπολογιστής μόλις ανοιχτεί και βγει από τη χάρτινη συσκευασία κλεισμένη μέσα σε ένα πολυτελές μπουκαλάκι, για να την έχεις μαζί σου ανά πάσα στιγμή…



Η ιδέα προήλθε από την προτίμηση που δείχνουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το ιδιαίτερο άρωμα του «καινούργιου» κάθε φορά που ανοίγεται μια συσκευασία αλλά και από τους λάτρεις των υπολογιστών της Apple οι οποίοι δεν θέλουν να αποχωριστούν ούτε στιγμή τα προϊόντα της εταιρείας!



Έτσι οι Αυστραλοί καλλιτέχνες Gavin Bell, Jarrah de Kuijer και Simon McGlinn ξεκίνησαν τις δοκιμές προς αυτή την κατεύθυνση, μέχρι να πετύχουν το στόχο τους: Μια μυρωδιά που να μιμείται αυτήν που αναδίδεται όταν κάποιος ανοίγει για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουργιο προϊόν της Apple.



Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα βασικά συστατικά του νέου αυτού αρώματος, μάλλον δεν είναι δύσκολο να τα φανταστείτε: Η πλαστική μεμβράνη που καλύπτει το κουτί της συσκευασίας, το τυπωμένο μελάνι πάνω στο χαρτόνι της συσκευασίας, η μυρωδιά του χαρτιού και των πλαστικών μερών στο κουτί και φυσικά το άρωμα του φορητού υπολογιστή Macbook Pro από αλουμίνιο!



Το εν λόγω παράδοξο άρωμα θα παρουσιαστεί σε έκθεση της Μελβούρνης και κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα! Εσάς πώς θα σας φαινόταν να μυρίζετε όπως ο υπολογιστής σας;



Read more:mydarkface