Στρίπερ ντυμένες καλόγριες στα πάρτι του ΜπερλουσκόνιΒροχή οι «ροζ» αποκαλύψεις για τα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην βίλα του, τα περίφημα «bunga bunga”. 

Τα κορίτσια που συμμετείχαν έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στο δικαστήριο του Μιλάνου αποκαλύπτονταςπικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές επαφές που....

είχαν μαζί του. Η Μαροκινή χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ, στην κατάθεσή της την Δευτέρα ενώπιον του δικαστηρίου, ανέφερε πως στη βίλα του Μπερλουσκόνι έκαναν την εμφάνισή τους στρίπερ ντυμένες καλόγριες.
Η 27χρονη Ιμάν Φαντίλ συμμετείχε το 2010 σε σειρά δείπνων, στην βίλα του Άρκορε, ενώ, τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιασθεί, με δική της πρωτοβουλία, στην εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, για να διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία από τις βραδιές αυτές.

Ωστόσο, η σημερινή της κατάθεση, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης.
«Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα στο κεφάλι. Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει lap dance. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα» είπε η Ιμάν Φαντίλ.
Σε σχέση με μια άλλη στιγμή του «πάρτι», η Ιμάν Φαντίλ πρόσθεσε: «μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία lap dance. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε, γδύθηκε, δηλαδή, και κράτησε μόνο ένα εσώρουχο στην ίδια απόχρωση του δέρματος της».

Στην κατάθεσή της, η Μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε πως «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά».

Παρόλα αυτά, ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έως σήμερα υποστηρίζει ότι «οι γιορτές του ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή».