ΜΗΤΕΡΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ!



Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους όσοι βρέθηκαν σε δικαστήριο της Αγγλίας και άκουγαν δύο κορίτσια να περιγράφουν πώς η μητέρα τους έβαζε τον σύντροφο της να τις βιάζει επί επτά ολόκληρα χρόνια.

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η 65χρονη -σήμερα- γυναίκα ενθάρρυνε τον αρρωστημένο σύντροφο της να τις κακοποιεί σεξουαλικά για να τις διαπαιδαγωγήσει!

Επειδή η ίδια είχε γεννήσει όντας ακόμα ανήλικη, όταν εξομολογήθηκε στον φίλο της την ιστορία της ζωής της, εκείνος της πρότεινε το αρρωστημένο αυτό σχέδιο, για να μην συμβεί το ίδιο και σε αυτές! Και εκείνη δέχτηκε.

Μάλιστα, πριν τις αναγκάσει σε βιασμό, τις έντυνε με πρόστυχα ρούχα και τις ανάγκαζε να πίνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ ήθελε πάντα να βλέπει γιατί "φτιαχνόταν" με το διεστραμμένο αυτό θέαμα.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2010 μετά τον θάνατο του βιαστή. Η μια από τις κοπέλες, που βιαζόταν για επτά ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε τον εφιάλτη στις αρχές και η μητέρα της καταδικάστηκε είκοσι χρόνια μετά το περιστατικό.



ΠΗΓΗ:Star.gr