Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο για… πρόβατα!




Τα πρόβατα είναι για τους Ιάπωνες ό,τι τα σκυλιά για τον υπόλοιπο κόσμο: αγαπημένα «κατοικίδια»! 

Ο ιδιοκτήτης ενός προβάτου στην Ιαπωνία θεωρείται «μοδάτος», «in» και μοντέρνος, ενώ τα συμπαθή ζώα αποτελούν τελευταία ένα ακραίο είδος πολυτέλειας για τους πλουσίους.


Άλλωστε οι εικόνες διασήμων που φοράνε επώνυμα ρούχα και κρατάνε πρόβατα από το λουρί κάνουν θραύση στο διαδίκτυο και είναι αρκετά διασκεδαστικές. Κι αφού τα ξενοδοχεία για σκύλους και γάτες είναι εδώ και χρόνια πολύ δημοφιλή στο δυτικό κόσμο, οι Ιάπωνες θα έπρεπε να δημιουργήσουν έναν παρόμοιο χώρο για τα πρόβατά τους.



Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο προβάτων στη μακρινή χώρα, όπου οι Ιάπωνες μπορούν πλέον να αφήνουν τα «κατοικίδιά» τους σε καλά χέρια προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους, χωρίς το άγχος και την αγωνία της φροντίδας τους!



Το «Hotel Sheep Guest House» εγκαινιάστηκε τον περασμένο μήνα στην περιοχή Yugawara/Kanagawa Prefecture, αποκλειστικά για πρόβατα, αφού κανένα άλλο ζώο δεν επιτρέπεται στο εσωτερικό του. Ούτε καν κριάρια, καθώς οι ιδιοκτήτες θεωρούν ότι «τα κριάρια είναι δύσκολα στη φιλοξενία!».



Κι αν περιμένετε να δείτε αχυρώνες και ποτίστρες, κάνετε μέγα λάθος! Τα πρόβατα στεγάζονται σε 30 πολυτελή δωμάτια καθένα από τα οποία είναι εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων άνετων κρεβατιών και τηλεοράσεων. Επιπλέον, προσφέρεται πλήρης υπηρεσία καμαριέρας αλλά και εκπαιδευμένο προσωπικό για τη φροντίδα των ζώων.