Αυστραλός κροίσος θέλει να φτιάξει το νέο Τιτανικό


Αυστραλός κροίσος θέλει να φτιάξει το νέο Τιτανικό


Ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Αυστραλίας, ο Κλάιβ Πάλμερ, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να χρηματοδοτήσει την κατασκευή της σύγχρονης εκδοχής του Τιτανικού.

Ο συγκεκριμένος κροίσος συχνά απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με διάφορες δηλώσεις του, πολλές από τις οποίες διαψεύδονται στη συνέχεια.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, για να γνωστοποιήσει ότι θα διεκδικήσει έδρα στην ομοσπονδιακή βουλή, ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει και έναν καινούριο Τιτανικό σε συνεργασία με μια κινέζικη ναυπηγική εταιρεία. Αν όλα πάνε καλά ο μοντέρνος Τιτανικός του Πάλμερ θα είναι έτοιμος για το παρθενικό του ταξίδι το 2016!

Ο αυστραλός δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε επίσης ότι θα κατέβει ως υποψήφιος στις προσεχές ομοσπονδιακές εκλογές στην ίδια έδρα που εκλέγεται ο σημερινός θησαυροφύλακας και υπαρχηγός της κυβέρνησης Γουάιν Σουάν. Για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού, αλλά έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα.

«Ότι κάνω, το κάνω για να δώσω τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους να επιλέξουν την πορεία που θα ακολουθήσει η χώρα, μιας και είναι γνωστές οι πολιτικές διαφορές μου με τον θησαυροφύλακα» πρόσθεσε ο Πάλμερ.