Α. Ρέμος: Το υπερπολυτελές σπίτι του στο Πήλιο (Φωτο)



Εντυπωσιακό είναι ομολογουμένως το σπίτι του τραγουδιστή στις Μηλιές του Πηλίου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του Ciao.
Την ίδια ώρα "οργιάζουν" οι φήμες ότι - πολύ σύντομα - ο Ρέμος θα ντυθεί γαμπρός...

Ένα ταξίδι - αστραπή στο Πήλιο και οι ερωτήσεις του Αντώνη Ρέμου στον πνευματικό του για τις διαδικασίες που απαιτούνται για το μυστήριο δείχνουν πως είναι έτοιμος πλέον να αφήσει πίσω του την εργένικη ζωή, να κάνει το επόμενο βήμα και να ντυθεί γαμπρός, με την Υβόννη τυχερή νύφη στο πλευρό του.




Πριν από λίγες ημέρες η αποκάλυψη γνωστού επιχειρηματία και πολύ καλού φίλου του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό στέκι των νοτίων προαστίων ότι ο Αντώνης με την Υβόννη πολύ σύντομα θα χορέψει το χορό του Ησαΐα, προκάλεσε έκπληξη σε όσους το άκουσαν. Μάλιστα, σύμφωνα με το "Ciao", ο επιχειρηματίας αποκάλυψε στη φιλική του παρέα ότι ο τραγουδιστής πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ένα ολιγοήμερο ταξίδι στο Πήλιο, προκειμένου να πάρει απαντήσεις σχετικά με το μυστήριο του γάμου από έναν άνθρωπο που σέβεται και εκτιμά πολύ.




Κάτω από άκρα μυστικότητα και σε ανύποτπο χρόνο, πριν από μία περίπου εβδομάδα, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε σε ιερά μονή στην περιοχή του Πηλίου, πολύ κοντά στο ορεινό χωριό Μηλιές, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Ο τραγουδιστής επισκέφθηκε το συγκεκριμένο μοναστήρι για να κάνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με έναν άνθρωπο που έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του τα τελευταία χρόνια, τον πνευματικό του. Αν και στο παρελθόν ο Αντώνης είχε δηλώσει ότι δεν παντρεύεται, φαίνεται πως η Υβόννη τού έχει αλλάξει τη γνώμη που είχε περί γάμου και δεσμεύσεων.