7 σημάδια πως σε βλέπει σοβαρά !



Απορείς και καλά κάνεις: τώρα αυτός ο τύπος με θέλει πραγματικά ή απλά περνάει τον καιρό του;

Μπορεί μεγάλα λόγια να μην λέει, υπάρχουν όμως σημάδια που αποδεικνύουν την σοβαρότητα των προθέσεών του απέναντι σου!…



1. Θυμάται και σε ρωτάει πως πήγε ”εκείνο το πράγμα”
Πόσες φορές δεν έχει τύχει να είσαι με ένα αγόρι, να του έχεις πρήξει τα αυτιά για εκείνο το σημαντικό ραντεβού για δουλειά που είχες, κι εκείνος να μην ρωτάει ποτέ έστω ”πως πήγε εκείνο το τάδε που είχες να κάνεις”.
Ένα αγόρι που ενδιαφέρεται πραγματικά, θυμάται ό,τι σημαντικό για σένα και παίρνει ένα τηλέφωνο να δει πως τα πήγες, ακόμα κι αν εκείνο το πράγμα, περιλαμβάνει την εγγραφή σου στο κολυμβητήριο. Αφού εσύ το θεωρείς σημαντικό, το ίδιο κάνει κι εκείνος!
2. Δικαιολογεί χωρίς να το ζητήσεις γιατί δεν απάντησε αμέσως σε κάποιο τηλεφώνημα/ μήνυμα
Ένα αγόρι που περνάει απλά λίγο καιρό μαζί σου, δεν ενδιαφέρεται αν κάποια πράγματα (όπως αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα) σε ανησυχούν. Ο άντρας που ενδιαφέρεται σοβαρά για σένα, θ ζητήσει συγνώμη για την όποια αργοπορία του!
3. Προσφέρεται να σε βοηθήσει, παντού:
Όταν του πεις πως μετακομίζεις, θα έρθει ν κουβαλήσει κούτες, όταν του πεις πως χάλασε το αμάξι, θα έρθει να δει τη μηχανή, όταν καεί η λάμπα, θα έρθει να στην αλλάξει. Όχι, γιατί κάποιο από τα παραπάνω είναι η δουλειά του αλλά γιατί θέλει να προσφέρει σε σένα που τον νοιάζεις, τις υπηρεσίες του.
4. Κάνει σχέδια:
Το μόνιμο βάσανό μας: άντρες που αποφασίζουν τα πράγματα τελευταία στιγμή. Το αγόρι που θα ενδιαφερθεί πραγματικά και αληθινά για σένα, θα φροντίσει έστω και μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμά του να οργανώνει πράγματα από πριν. Θες ένα τριήμερο, θες ένα ρομαντικό δείπνο, θες να βρει χρόνο να πάρει ένα τριανταφυλλάκι!
5. Τον ενδιαφέρει η δουλειά σου και η καριέρα σου:
Έχουμε συνηθίσει τα αρσενικά να τρέχουν με τις καριέρες τους τους και ουδείς να ενδιαφέρεται για τη δικιά μας μοίρα. Όταν βλέπεις ένα αγόρι να νοιάζεται για τη δουλειά σου, να σου κάνει προτάσεις για να βρεις και κάτι καλύτερο ή κάτι που να σε κάνει πιο γεμάτη και χαρούμενη, ναι έχουμε πετύχει λαχείο τρίδυμο λαϊκό.
6. Υπερηφανεύεται για σένα όπου βρεθεί:
Μιλά με θαυμασμό για σένα στους φίλους του, αναφέρει τα κατορθώματά σου στους συναδέλφους, σε συστήνει με καμάρι στους γονείς του. Πόσο πιο εύκολα θα καταλάβεις πως το αγόρι σε θέλει και τώρα και αύριο και πάντα. Θυμήσου μόνο εκείνον τον πρώην που σε έκρυβε γιατί δεν ήθελε να σε εκθέσει!
7. Του αρέσει να σε αγκαλιάζει- να σε αγγίζει- να σε νιώθει:
Ξέρουμε σε πόσο μεγάλη εκτίμηση έχεις και έχω και κάθε κορίτσι έχει τις αγκαλιές, εκείνες που δεν θέλεις να βγεις από την αγκαλιά του αγαπημένου σου. Ε, αυτές τις αγκαλιές είναι που τρέμει και θέλει να αγνοεί κάθε αρσενικό. Αν βρήκες αγόρι που δεν χορταίνει να σε κλείνει στην αγκαλιά του, κράτησέ τον σφιχτά!

Read more:mydarkface