Τραγικά λάθη σε κινηματογραφικές ταινίες (pics)


Oι παραγωγοί ταινιών του Hollywood ξοδεύουν πολλά λεφτά για τη δημιουργία ενός έργου και για την πληρωμή των ηθοποιών, των τεχνικών και των σκηνικών.

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που τους έχουν ξεφύγει λάθη, που άλλοτε είναι ασήμαντα και απαρατήρητα και άλλοτε κραυγαλέα.

Για να δούμε μερικά λοιπόν λάθη από διάφορες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει...

Σε μια σκηνή της ταινίας «The 40 year old virgin» γίνεται ένα παιδικό πάρτι. Στην πρώτη σκηνή υπάρχει ένα κίτρινο μπαλόνι και αμέσως μετά το μπαλόνι αυτό έχει αντικατασταθεί από μια... γυναίκα!



Στην ταινία «Clueless» η Cher και η Dionne βρίσκονται στην αυλή ενός σπιτιού, όπου γίνεται ένα πάρτι. Στην μια σκηνή το σπίτι μοιάζει να είναι μονοκατοικία, ενώ στην αμέσως επόμενη σκηνή φαίνεται διώροφο.



Στην ταινία «Notting Hill» ο Hugh Grant πέφτει πάνω στην Julia Roberts και αφού ρίχνει πάνω του τον καφέ, της προτείνει να γυρίσει στο σπίτι του. Στην μακρινή σκηνή το πουκάμισο του Grant έχει λεκέ, ενώ στο κοντινό πλάνο φαίνεται σχεδόν καθαρό.



Στην ταινία «Mr. and Mrs. Smith» ο Brad Pitt καταφέρνει να βγάλει το σακάκι του, χωρίς να... βγάλει τα χέρια του από το τιμόνι.



Στην ταινία «Run Lola Run» το ασθενοφόρο πέφτει πάνω σε γυαλί με αποτέλεσμα να σπάσει σε πολλά κομμάτια. Πριν το χτυπήσει όμως φαίνεται κάτω από το γυαλί μια φωτιά.



Στην ταινία «Pretty Woman» η Julia Roberts την μια στιγμή φαίνεται να τρώει ένα κρουασάν και το επόμενο δευτερόλεπτο ένα pancake.



Στην ταινία «The princess bride» τον ρόλο της Buttercup παίζει η Robin Wright και όχι ένας μεσήλικας με γένια.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr