Jennifer Aniston ή Angelina Jolie;


Δεν είναι το δίλημμα ανάμεσα στις δύο γκόμενες του Pitt. Είναι η αιώνια μάχη ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γυναίκες.

Στο πώς τις βλέπουμε τουλάχιστον.


Ποσώς θα ενδιαφερθούν οι Τζένιφερ και Αντζελίνα για την άποψή μας αλλά για εμάς κάθε δίλημμα που μας απασχολεί, οφείλει να τίθεται κάθε Παρασκευή. Εμείς μπορεί να ψηφίζουμε και να αναδεικνύουμε νικητή αλλά μπορείς κι εσύ να μπαίνεις στη μάχη με το σχόλιό σου από κάτω.

Jennifer Aniston ο Χρήστος Χατζηιωάννου

Έχω γράψει πολλές εκατοντάδες λέξεις και για τις δύο αυτές γυναίκες. Γιατί άξιζαν και οι δύο μια θέση στο Hall of Femme του Oneman. Γιατί η καθεμία ξεχωριστά με έχει κάνει να σκεφτώ ότι αξίζει μια θέση στη λίστα με τις πιο ωραίες γυναίκες της υφηλίου. Και δεν με νοιάζει τι έγινε με τον φίλο Brad. Το ότι η Jolie έκλεψε τον Pitt από την Aniston ήταν απλά άλλη μια επιβεβαίωση της νίκης του κακού πάνω στο καλό, της σεξουαλικότητας πάνω στην αρετή.



Για την Angelina Jolie έχω γράψει ότι ήταν είναι και θα είναι η αγαπημένη των ανδρών και μισητή των γυναικών. Μάλλον γιατί θα μπορούσε να κλέψει τον άνδρα οποιασδήποτε. Το γιατί, το βλέπεις στις φωτογραφίες και τα βίντεό της. Στα χείλη, το στήθος, τη φιγούρα και αυτόν τον τσαμπουκά που έβγαζε στο Gia. Για την Jennifer Aniston έχω γράψει ότι είναι η κοπέλα που θες να έχεις δίπλα σου. Εκείνη που θα ήθελες να την πάρεις από το χέρι για να πάτε να φάτε ένα παγωτό, πριν κοιμηθείτε αγκαλιά.
Δεν λέω, έξοχα θα τα περνάγαμε με την Angelina. Αλλά at the end of the day, θα προτιμούσα να πάω για παγωτό με την Aniston. Το κορίτσι κάθε άνδρα.

Angelina Jolie η Αμαλία Κουλακιώτη

Θα μπορούσα να πω Aniston. Το τέλειο μαλλί, το αίσθημα της γυναικείας αλληλεγγύης, η μη κραυγαλέα προσωπικότητα, η ελληνική καταγωγή μπλα μπλα μπλα...
Η αλήθεια είναι όμως πως ποτέ δεν την χώνεψα την Aniston, ούτε σαν Rachel που ταλαιπωρούσε τον καημένο τον Ross (you were on a break ρε Jennifer, τι δεν καταλαβαίνεις;) ούτε σαν έναν από τους χιλιάδες πανομοιότυπους ρόλους της σε πανομοιότυπες ρομαντικές κωμω(αη)δίες. Το ότι ήταν το θύμα του πιο προβεβλημένου love triangle είναι αναμφισβήτητο.



Το θέμα όμως είναι πως πάντα πίστευα ότι μια γυναίκα γίνεται θύμα μόνο όταν θέλει να γίνει. Θα πω Angelina όχι γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία σύμβολα στην ιστορία του κινηματογράφου και όχι μόνο. Ούτε γιατί είναι απλά η Angelina Jolie και τέλος. Θα πω Angelina γιατί έφτασε ο καιρός να σταματήσουμε να φοβόμαστε τη γυναίκα που μπορεί να μας κλέψει τον άντρα.

Angelina Jolie ο Στέλιος Αρτεμάκης

Παιδιά, μια στιγμή, να οργανωθούμε! Να κάνουμε ένα δίλημμα της προκοπής εδώ πέρα! Λοιπόν, η Τζένιφερ δεν ήταν ποτέ γκόμενα -as in γκόμενα- ενώ η Αντζελίνα ήταν, είναι και θα είναι! Η Τζένιφερ έχει issues -όποιος ήταν μαζί της έφυγε τρέχοντας- ενώ για την Αντζελίνα δεν ακούσαμε ποτέ κανένα παράπονο. H Τζένιφερ δεν έχει προσωπικότητα -μη μου πεις τώρα για τα Φιλαράκια, στη ζωή φαίνεται αυτό- ενώ το πρόβλημα με την Αντζελίνα είναι το πληθωρικό της προσωπικότητας της (θυμίζω ηθοποιός, μάνα, πρέσβειρα, καλλονή, σταρ)! Ωραία, να κάνουμε κάνα δίλημμα της προκοπής τώρα;

Angelina Jolie ο Πάνος Κοκκίνης

Η Άνιστον, στα 40 της, είναι πιο σέξι από ποτέ (όπως γράφαμε παλιά στα περιοδικά περιπτέρου, ίσως κάποιοι μεγαλύτεροι να τα θυμάστε). Αν και παραμένει πάντα αθεράπευτα ξενέρωτη, όπως αποδεικνύουν οι γυμνές σκηνές που γύρισε πρόσφατα για το Wanderlust και μετά απαίτησε να κοπούν στο μοντάζ. Από την άλλη η Τζολί υπήρξε επί δεκαετία και βάλε ο Γουσείν Μπόλτ των αντρικών φαντασιώσεων. Μέχρι δηλαδή την στιγμή που άρχισε να συλλέγει ορφανά. Θυμίζω τους Hackers, το Tomb Raider, τα φιαλίδια με αίμα στο λαιμό ή το μπουντρούμι με sex toys που είχε καβάντζα στο υπόγειο επί εποχή Μπίλυ Μπομπ Θόρτον.
Στο μυαλό μου οι δυο τους είναι σαν ορτανσίες που ανθίζουν διαφορετική εποχή του χρόνου (σ.σ. μετατρέποντας τον Μπραντ στον ηλίθιο που υπήρξε και με τις δυο όταν ήταν στα χειροτερά τους). Και ενώ είμαι σίγουρος ότι η Jennifer κάποια στιγμή θα μας δείξει τα αποτελέσματα τόσων χρόνων γυμναστική, δεν μπορώ παρά να διαλέξω την ζωή. Εξαιτίας μιας συγκεκριμένης φωτό. Αυτής.



Angelina Jolie ο Άλκης Βασιλείου

Το δίλημμα αυτής της εβδομάδας έχει κατά καιρούς απασχολήσει τους πάντες, αλλά οι... πάντες έδωσαν την ίδια απάντηση! Τα "Friends" είναι ό,τι καλύτερο έχει εμφανιστεί στην ιστορία της τηλεόρασης, η Rachel είναι ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι (έχω υπάρξει έως και ερωτευμένος μαζί της) και αν το ερώτημα ήταν "Αντελίνα Τζολί ή Ρέιτσελ (Κάρεν) Γκριν" ίσως να υπήρχε και πραγματικό δίλημμα, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει!
Αντζελίνα λοιπόν, γιατί εκτός από όμορφη, έξυπνη, πολυτάλαντη, μανούλα, φιλάνθρωπος, φετιχίστρια, ενίοτε λεσβία, βραβευμένη με Όσκαρ, παιδί διάσημων γονιών, σύζυγος του ομορφότερου ανδρός στη γη, κάτοχος απίστευτων χειλιών κλπ κλπ κλπ είναι η πιο σέξι γκόμενα (ναι γκόμενα είναι και το ξέρει) στην ιστορία της ανθρωπότητας.



Να σας πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει αν κάποιος προτιμήσει την Τζέν από την Άντζι (ω ναι, είμαστε οικογενειακοί φίλοι), αλλά η μόνη περίπτωση να μη συμφωνείς ότι είναι η κυρία Πιτ είναι η πιο σέξι γυναίκα της ανθρωπότητας είναι να είσαι... ΕΠΟΠ.
Α, και κάτι άλλο! Αγαπητέ κ. Χατζηιωάννου, προφανώς και με την Αντζελίνα θέλεις να πας για παγωτό, γιατί θα πάρετε τρία. Ένα θα φας εσύ, ένα θα φάει αυτή και ένα θα αλείψει πάνω της μόλις πάτε σπίτι. End of story!

Jennifer Aniston η Έλενα Μπουζαλά

Ακόμα γελάει ο κόσμος με τα τελευταία καμώματα της I used to be sexy τον καιρό εκείνο Angelina Jolie και την προσπάθειά της να μοστράρει το καχεκτικό ποδαράκι της στα Όσκαρ. Βαρέθηκα να ακούω πόσο αισθησιακά είναι τα χείλη της, γιατί δεν είμαι φαντάρος σε ΚΨΜ, οπότε να αποθεώνω ακόμα και την Χαρούλα την Αλεξίου για το ίδιο λόγο, άσε που την λυπάμαι κιόλας την καημενούλα την Αγγελική με το μεγάλο κεφάλι, διότι είναι και αφυδατωμένη, αν την κοιτάξεις από κοντά.
Η Jennifer αντιθέτως, αγαπητοί μου, είναι διαχρονικά classy και λαμπερή. SuperSeXy whatever it takes δεν προσπάθησε να είναι ποτέ. Όσον αφορά σε αυτόν τον βρωμιάρη τον Brad, σιγά το κελεπούρι. Αν έγινε κάποιος Κατίνα, αυτός ήταν ο Pitt. Η γυναίκα μπορεί να άργησε να τον ξεπεράσει, αλλά δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία της, όπως αυτός που με αγένεια θυμήθηκε μετά από 6 – 8 παιδιά, πόσα έχει, να την πει βαρετή. (Ο ανόητος).
Και στην τελική η Aniston το έκανε (και πάλι) πρώτη καλή μου Jolie… Υπάρχουν φωτογραφίες.



Angelina Jolie ο Θοδωρής Δημητρόπουλος

Την Άνιστον δεν τη θεωρώ καν σέξι, οπότε θα έληγε κάπου εκεί το θέμα, αν η ίδια η Τζολί δεν είχε φροντίσει μεθοδικά να καταστρέψει κάθε τι ενθουσιώδες και καυτό και φρέσκο και γαμάτο είχε πάνω της. Και είχε πολλά. Πριν γίνει η βασίλισσα του χιονιού που είναι τώρα, η παγερή καλλονή με το ξεσκέπαστο πόδι που συλλέγει πιτσιρίκια κάνοντας στην πορεία διαγωνισμό με το έτερόν της ήμισυ για το ποιος από τους δύο θα γίνει πιο βαρετός πιο γρήγορα, πριν από όλα αυτά, πριν καμιά δεκαετία ή ίσως και λίγο παραπάνω, η Αντζελίνα ήταν μια λίγο παράξενη, ενδεχομένως creepy, σίγουρα κάβλα γκοθού, που μάζευε το αίμα του Μπίλι Μπομπ (και ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙ ΜΠΟΜΠ), και έκανε ερωτική εξομολόγηση στον αδερφό της στον ευχαριστήριο λόγο στα Όσκαρ, και φωτογραφιζόταν με το μακρύ ίσιο μαλλί να χαϊδεύει τα ακανόητα τατουάζ που σημάδευαν τα πιο γαργαλιστικά μέρη της εμφανούς ανατομίας της. Θυμάστε πόσο απίστευτη ήταν η Τζολί όταν κέρδιζε Όσκαρ για το "Κορίτσι που Άφησα Πίσω" και γέλαγε ο κόσμος αλλά κάποιοι πανηγυρίζαμε γιατί, Hello;! Ανάμεσα στη σημερινή Λαίδη Άντζι και το Τζενιφεράκι το Άνιστον, δε θα μπορούσε να μου καίγεται μικρότερο καρφάκι για το ποια να επιλέξω. Αλλά για το κορίτσι που δεν άφησα ποτέ πίσω, για εκείνη την Αντζελίνα, διαλέγω Τζολί.

Angelina Jolie ο Ηλίας Αναστασιάδης

Για τα παλιά τα χρόνια που λέει κι ο Θοδωρής. Και για τους 87 εκατομμύρια λόγους για τους οποίους όποια γυναίκα που έστω βλέπεται κι αν μου έβαζες απέναντι από την Άνιστον, θα την προτιμούσα με κλειστά μάτια. Και αυτιά μη σου πω, γιατί θες τα media, θες η ίδια η Τζένιφερ (Ελληνίδα στην ψυχή και στο... τηγάνι), η Άνιστον έχει ταυτιστεί με τη γυναίκα που "πνίγει" τους άντρες, που "εγώ πότε θα γίνω μάνα", που είναι το καλό κορίτσι που μπλέκει με κακά αγόρια, που έλεος πια με αυτή τη μίρλα.



Η δε Τζολί, αν εξαιρέσεις πλέον ότι μοιάζει με βιτρίνα των καταστημάτων Leonidas -όμορφη, αλλά τόσο στημένη που δεν σου περνάνε άγριες σκέψεις να τη σπάσεις και να πάρεις τα σοκολατάκια σπίτι- ήταν πιο μοιραία γυναίκα από την Άνιστον ήδη από την ευαίσθητη ηλικία των 5. Εννοώ ότι 5 ετών, η μικρή Αντζελίνα ήταν πιο μοιραία απ' όσο είναι η Άνιστον ΣΗΜΕΡΑ. (Θα έκανα το αστειάκι "Άνιστον", "Άνοστον", αλλά δεν το κάνω)

Jennifer Aniston ο Θανάσης Κρεκούκιας

Βαριέμαι και μόνο που το σκέφτομαι. Φτάνει και περισσεύει το καραγκιοζιλίκι με το πόδι στα Όσκαρ, για να διαλέξω Άνιστον. Η βλαχιά της αλληνής είναι αβάσταχτη. Η ομορφιά, Αγγελικούλα, δεν επιβάλλεται, λυπήσου μας. Ας της δείξει κάποιος το πλάνο στο red carpet με την Σαρλίζ και αν έχει τσίπα, θα πλύνει τα μούτρα της, θα αρχίσει να τρώει και θα σταματήσει να ρωτάει κάθε τρεις και λίγο τον καθρέφτη της ποια είναι η πιο όμορφη του παραμυθιού. Και όπως πολύ σωστά λέει και η Έλενα respect Μπουζαλά, στην τελική η Άνιστον το έκανε πρώτη. Δείξτε τις και τις φωτογραφίες να σκάσει!!!



Jennifer Aniston ο Στέφανος Τριαντάφυλλος

Η Ρομίνα, που είναι και λίγο άσχετη από τα του κινηματογράφου, με ρωτούσε "ποια είναι αυτή που κάνει τη μπατσίνα στο 'Μπόουν Συλλέκτορ' (εννοούσε το Bone Collector ή ελληνιστί Συλλέκτης Οστών) όταν της αποκάλυψα ότι η Αντζελίνα η Τζολί είναι η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο. Άνευ συναγωνισμού. Αυτή ήταν. Μετά από τα περίπου 37 παιδιά, τη στροφή στην ανορεξία, τα 15 τατουάζ και τη γελοία εμφάνιση στα Όσκαρ, δεν πιστεύω το ίδιο. Και δεν φταίει ο χρόνος για αυτό. Αντιθέτως, της φέρεται καλά. Όπως συνηθίζει στις ωραίες γυναίκες. Είναι ξεκάθαρο ότι το 'χει χάσει. Για αυτό, λοιπόν, η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Τζένιφερ Άνιστον. Για τον απλό λόγο ότι παραμένει μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τους άντρες που την λιγουρεύονται.



Angelina Jolie η Ρομίνα Δερβεντλή

Όταν διάβασα το γνωστό άρθρο που έχριζε την πιο-girl-next-door-πεθαίνεις Τζένιφερ Άνιστον ως την πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών, αισθάνθηκα ντροπή. Για αυτόν που το έγραψε, για το περιοδικό που ρεζιλεύτηκε παγκοσμίως, ακόμα και για την ίδια την Άνιστον που αν είχε τσίπα πάνω της θα έλεγε "παιδιά, ΟΚ, ας τελειώσει αυτό το αστείο, το γαμ*σαμε πια, δεν είμαι και τόσο σέξι".
Να δεχτώ ότι είναι cute, να δεχτώ ότι έχει μια γήινη ομορφιά και μια ερωτεύσιμη ποιότητα που κάνει τον Χρήστο να θέλει να την κεράσει παγωτό. Αλλά όλα τα άλλα, ας τα αφήσει στην Αντζελίνα. Δε με νοιάζει που η Αντζελίνα άφησε πίσω το κορίτσι με τα αίματα και τις αιμομιξίες -μεταξύ μας άγγιζε την γελοιότητα τότε- και έχει γίνει πρέσβειρα όλων των παθούντων αυτού του κόσμου και έχει διακόσια παιδιά. Έτσι τουλάχιστον η out of this world ομορφιά της αποκτάει γήινη υπόσταση.


Να το θέσω κι αλλιώς. Η Τζολί τα έχει όλα: έχει Όσκαρ, έχει σκηνοθετήσει ταινία, έχει τον Μπραντ, έχει οικογένεια, έχει ταινίες που έσπασαν ταμία, έχει ανθρωπιστικό και υποκριτικό κύρος, έχει λεφτά, έχει εξωπραγματική ομορφιά, έχει kinky παρελθόν. Η Άνιστον τι έχει; Εχει λεφτά, ένα γλυκούλι πρόσωπο και ένα -ΟΚ, το παραδέχομαι- εξαιρετικό σώμα για την ηλικία της. Θες να σε πάω μια βόλτα στη Γλυφάδα να σου δείξω άλλες δέκα 40άρες σαν αυτήν;

Angelina Jolie ο Μάνος Μίχαλος


Αν δεν υπήρχε η Ρέιτσελ, το lovestory με τον Ρος, και η τεράστια προσπάθεια και επένδυση που έχει κάνει στο σώμα της (με το add on στήθος κλπ.) κι ένας πολύ σέξι χορός στο Along Came Polly όλα θα ήταν πιο εύκολα και η απάντηση θα ήταν "Αντζελίνα Τζολί, η μοναδική γυναίκα της τελευταίας 15ετίας που έκανε το όνομα της brand (καμία σχέση με το όνομα του άντρα της και πατέρα των μισών παιδιών της).
Και καθώς γράφω αυτό το δίλημμα, είναι η πρώτη φορά που αφήνω το κείμενο να με πάει όπως θέλει και κάπου στο τέλος θα αποφασίσω. Πρέπει να δω τι θα ήθελα, ρίχνοντας το επίπεδο της μεταξύ τους σύγκρισης (στα δύσκολα φαίνεται η διαφορά): μια γυναίκα με τα μύρια προφανώς ψυχολογικά προβλήματα επειδή δεν έχει παντρευτεί και όλα τα συναφή (και έχει αποτύχει σε όλες τις σχέσεις της) ή μία άλλη που ορισμένες φορές νομίζεις ότι έχει λοβοτομηθεί και έχει ξεχάσει ποια ήταν (η γυναίκα που πηδιόταν σαν το σκυλί με τον Μπαντέρας στο Original Sin).
Ποια πρέπει να επιλέξω; Δεν θέλω να τις παντρευτώ και σίγουρα ούτε εκείνες. Ψάχνω για κάτι σύντομο, χωρίς δεσμεύσεις (πάλι, φαντάζομαι, δεν τις συγκινώ με το τι ψάχνω). Αλλά πες, ΠΕΣ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣ, ότι έχω τη δυνατότητα να διαλέξω, τι θα κάνω;
Τι καραγκιοζιλίκια σκέφτομαι τόση ώρα; Μιλάμε για αυτή τη γυναίκα..



Angelina Jolie η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Η μεγαλύτερη επιτυχία της γλυκούλας Τζένιφερ είναι ότι κατάφερε να μπει σε σύγκριση με την Αντζελίνα Τζολί. Αν δεν είχαν μοιραστεί τον ίδιο άντρα, δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτή η ύβρις. Αλλά δεν πειράζει, γιατί η Τζολί ως γνωστόν είναι φιλάνθρωπος και επιτρέπει να συμβαίνει αυτό.
Σκέψου λίγο: Κάθεσαι σε μια παρέα και κάποιος υπερβάλλει για το πόσο όμορφη είναι η Ζωίτσα από το Χαϊδάρι. Εσύ τι θα του πεις; «Σιγά ρε μεγάλε, δεν είναι και η Άνιστον»; Δεν είναι και η Τζολί, θα του πεις, και θα έχεις δίκιο. Καμία δεν είναι σαν τη Τζολί. Η Τζολί είναι το leading brand των ωραίων γυναικών, ο Λουμίδης στους καφέδες. Είναι σαν να συγκρίνεις το Έβερεστ με την Πάρνηθα, τον Νείλο με το ρέμα Χαλανδρίου. Η Τζολί είναι η Coca Cola και εσύ θες να την συγκρίνουμε με την Λουξ Cola. Ναι, ΟΚ, κάποιοι θα προτιμήσουν τη δεύτερη - κυρίως επειδή είναι ελληνικής καταγωγής – αλλά δεν θα αλλάξει και η παγκόσμια κατάταξη.



Και κάτι για να τελειώνουμε με το κλαψιάρικο θέμα «της έκλεψε τον γκόμενο». Ο γκόμενος δεν είναι στερεοφωνικό να τον κλέψεις. Ο γκόμενος ανήκει στον εαυτό του. Αν είσαι αρκετά αξιόλογη, μπορεί και να τον κρατήσεις για πάντα. Διαφορετικά ο γκόμενος θα βρει κάτι καλύτερο. Και αν αυτό το story το βλέπεις κατ’ επανάληψη, αντί να αναλώνεσαι στο να λες τσούλα ή skinny ή υδροκέφαλη μια από τις πιο χαρισματικές γυναίκες του πλανήτη, προσπάθησε να πάρεις μερικά μαθήματα από εκείνη. Έστω κι αν δεν καταφέρεις ποτέ να της μοιάσεις.
ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΕΛΟΣ: ANGELINA JOLIE ΜΕ 69,2%
Ο ρεαλισμός επικράτησε. Όπως και σε οποιαδήποτε φυσική, σωματική και τηλεοπτική μάχη, θα κέρδιζε η Jolie, έτσι και στο δίλημμά μας, η νίκη πήγε στην μάνα του λόχου.
πηγή: Sarotiko.blogspot.com