iPad 3 ~ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ !

iPad 3

Το νέο tablet της Apple είναι γεγονός! Τέρμα στη φημολογία...



Πρώτο και καλύτερο: η εκπληκτική οθόνη του! Ανάλυση 2048x1536 και Retina Display. Κι αν θες να στο κάνουμε λιανά, η οθονούλα του iPad 3 έχει περισσότερα pixels κι από τη High Definition τηλεόρασή σου...



Και μιας που μιλάμε για High Definition, η κάμερα του iPad 3 φτάνει τα 1080p, λογάριασε λοιπόν τι βίντεο μπορείς να τραβήξεις! Είναι επίσης εφοδιασμένο με κάμερα iSight στο πίσω μέρος του, ανάλυσης 5MP, ενώ το optics sensor της συσκευής είναι δανεισμένο από το iPhone 4S.



Ο επεξεργαστής της νέας ταμπλέτας είναι ο τετραπύρηνος A5X. Αν θες ένα μέτρο σύγκρισης, σκέψου τετραπλάσια ταχύτητα από την nVIDIA Tegra 3! Κι όσο για την αυτονομία του iPad 3, η μπαταρία του έχει διάρκεια λειτουργίας 10 ολόκληρες ώρες (9 ώρες στη λειτουργία 4G). Και το πάχος του συνεχίζει να παραμένει ελάχιστο, μόνο 9mm.



Αν πρέπει κάτι να σου μείνει από την παρουσίαση, είναι η εφαρμογή iPhoto (διαθέσιμη ήδη με 4,99 δολάρια). Πρόκειται για κάτι σούπερ εντυπωσιακό όσον αφορά στην επαγγελματική επεξεργασία εικόνας, καθώς υποστηρίζει φωτογραφίες μέχρι και 19MP. Με άλλα λόγια, αντίο Photoshop Touch!



Όσον αφορά στο κόστος του τώρα, κινείται σε επίπεδα αντίστοιχα του iPad 2:
16GB - 499 δολάρια
32GB - 599 δολάρια
64GB - 699 δολάρια

Υπολόγισε όμως κι άλλα 129 δολαριάκια αν το θες με δυνατότητα 4G.



Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Μαρτίου, αλλά μπορείς να την προπαραγγείλεις από σήμερα κιόλας...



Delamagen.gr